Bodrum Gündem

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANI METE: “Terörün en büyük tehditi AK Parti’dir”…

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANI METE: “Terörün en büyük tehditi AK Parti’dir”…

23966f94-1768-4d2b-b047-d73b4d63ae39

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. AK Parti Muğla İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşmada partililer İl Başkanı Kadem Mete ve yönetimi tarafından kapıda karşılandı.

Bodrum Gündem Haber

Bayramlaşma törenine AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayları ile partililer katıldı.

Bayramlaşmada konuşan İl Başkanı Mete, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AK Partililere yönelik saldırıya değinerek “Dün teröristlerin esnaf ziyareti yapan kardeşlerimize kalleşçe saldırısı sonucu 3 kardeşimiz hayatını kaybetti, 9 kardeşimiz de yaralandı biliyorsunuz. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Terörün en büyük tehditi AK Parti’dir. Çünkü biliyorlarki AK Parti devam ettikçe onların yaşama ihtimalleri azalıyor. Terör belasını bu ülkeden defedeceğiz İnşallah sonları yaklaştı. Bu minvalde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Polis Teşkilatımızın da bayramını kutluyorum.Kandilde operasyondaki askerlerimizin de bayramını kutluyorum. Allah onların ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

Mete, seçime çok az bir süre kaldığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız karşı tarafta ne kadar insan varsa hepsini bir arada toplamayı başarabilen de bir lider. HDP’yi aralarına almamış gibi görünüyorlar ama HDP’ye her evden de bir oy istiyor CHP lideri Kılıçdaroğlu. Ancak milletimiz bunlara  24 Haziranda cevabını gereken şekilde verecektir diyorum. Ramazan Bayramının vatanımıza, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Muğla İl Teşkilatı partililerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.