Bodrum Gündem

ŞEHVAL ÖZTÜRK YALIKAVA’A YAPTIĞI YENİ YATIRIMLA SES GETİRDİ…

şehval öztürk yeni yatırım (5)2005 yılından bu yana villa yönetimi, profesyonel site yönetimi ve emlak pazarlama faaliyetlerinde hizmet veren Clover Group International firması sahibi Şehval Öztürk; gayrimenkul sektöründe %100 yerli ve milli sermayeyle kurulmuş olan EPA Emlak Pazarlama A.Ş. Bodrum temsilciliğini alarak  sektörde ses getirecek işlere imza atacağını ifade etti. 

Bodrum Gündem Haber

Epa Emlak Pazarlama A.Ş. Ankara’da 16 , İstanbul’da 2 , İzmir’de 2 ve Bodrumdaki yeni şubesiyle müşterilerine güvenle hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Açılışa; Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu ( TEMFED) Başkanı ve Epa Emlak Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Ali Taylan, Bodrum Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Yetgin , Muğla Emlakçılar Derneği Başkanı Ziya Ercan ,Marmaris Emlakçılar Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, Datça Emlakçılar Derneği Başkanı Müderris Bayar, BEMDER Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, EPA Emlak Pazarlama A.Ş. Ankara ve İzmir Temsilcilikleri ,Karia Rotary Kulübü Başkanı Aliye Muslu, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Fatoş Cingöz ve üyeleri , Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Geçmiş Dönem Başkanları Yasemin Öz ve Naciye Erol katıldı.

Açılışta TEMFED Başkanı Sayın Hacı Ali Taylan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Taşınmaz Ticareti hakkında yönetmeliğin yürürlüğe girdiğini müjdeleyerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Açılışta Bodrum Interact Kulubü Üyeleri tarafından konuklara servis edilen yiyecek  içeceklerin geliri Polio( Çocuk felci) yararına bağışlandı.

Clover Group International ve Epa Emlak Pazarlama A.Ş. Bodrum Temsilcisi Şehval Öztürk açılışta katılım gösterenlere teşekkür ederek emlak sektöründe daha önce de olduğu gibi müşterilerine güven ve özveri ile hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.