Bodrum Gündem

BODRUM’DA SON DAKİKA! BODRUM YİNE YANIYOR…

BODRUM’DA SON DAKİKA! BODRUM YİNE YANIYOR…

yalıkavak-yakaköy-civarında-yangın-5

Hava sıcaklıklarının ve tatil yapmak üzere Bodrum’a gelen turist sayısının artması nedeni ile Bodrum’da yangınlar başladı. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ortakent’te öğleden sonra 14:55 sularında başlayan yangın, işyerlerini ve evleri tehdit ediyor. Ortakent’ten Yalıkavak’a giderken Yakaköy civarında öğleden sonra 15:00 civarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangına Bodrum Orman İşletme Şefliği ile Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bodrum Grup Amirliği ekipleri ve vatandaşların müdahale ettiği, özel bazı kuruluşlara ait iş makinalarının da çalışmalara destek verdiği bildirildi.

Arazi koşulları ve bölgede kısmen etkili olan rüzgar nedeniyle yangına müdahalenin oldukça zorlu koşullarda devam ettiği ifade edilirken 15:30’da bir helikopter ile havadan da söndürme çalışmalarına başlanıldı.

Yangının işyerleri ve yaşam alanlarına çok yakın olması nedeni ile yurttaşlar arasında bir panik havası da yaşanırken, bazı işyerlerinin tahliye çalışmaları yaptığı da aldığımız bilgiler arasında…

yalıkavak-yakaköy-civarında-yangın-4

Yorumlar

  1. serpil ozcan karakuş dedi ki:

    Her yaz bu tarihlerde bu civarda yangin cikar o bolgede genel cöpler var koku yapiyor diye yerlilerin yaktigi ve orada hayvan otlatamadiklari söylenir bu durumu Sayin Mehmet Kocadon a yazmis önlem alin demistim. Atiklar acilen dönusume sokulmali Adana bunu yapiyor biz rahatiz.