Bodrum Gündem

BODRUM SEVDALISI KADİR VARGI’NIN OBJEKTİFİNDEN “DALYAN’DA ZAMAN…”

kadir-vargı-dibeklihan-dalyanda-yaşam-fotoğraf-sergisi-2

2000 yılından bu yana Bodrum’da yaşamını sürdüren ve bir çok STK’da aktif görev alan bir Anadolu ve Bodrum Sevdalısı olan Kadir Vargı, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde “Dalyan’da Zaman” adını verdiği bir fotoğrafa sergisi açıyor. Fotoğraflar 12 Temmuz’da Muğla günleri kapsamında, açılıştan iki gün önceden sergilenmeye başlayacak. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da sanat ve kültür etkinlikleri denildiğinde ilk akla gelen Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde bu akşam  yine çok özel bir fotoğraf sergisi açılıyor. Yıllarca Koç Grubunda profesyonel yönetici olarak görev yapan Kadir Vargı, “Dalyan’da Zaman” adını verdiği bir fotoğraf sergisi ile sanatseverler ile buluşacak. Bodrum’un önemli dernekleri arasında yer alan BODFAD üyesi de olan fotoğraf sanatçısı Kadir Vargı’nın 14 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00’da açılıyor.

Çeşitli zamanlarda çekilmiş 25 adet fotoğrafın yer aldığı Kadir Vargı, “Dalyan’da Zaman” adlı sergi 27 Temmuz’a kadar açık kalacak.

Cenap Tezer’in dişi, tırnağı ve emeği ile bu günlere getirdiği ve Bodrum’a kazandırdığı Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde 14 Temmuz Cumartesi günü Kadir Vargı’nın “Dalyan’da Zaman” adlı fotoğraf sergisi ile birlikte; Erdinç Bakla’nın Seramik Heykel Sergisi ve Fazilet Büyükdeğirmenci’nin Suluboya resim sergisi de açılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.