Bodrum Gündem

YENİ BAŞKAN VEDAT ALTUĞLU…

karia-rotary-vedat-altuğlu-yeni-dönem-başkanı

Karia Rotary Kulübü 2017-2018 dönem başkanı Aliye Muslu, geçmiş dönem başkanların, konukların ve üyelerin katıldığı geleneksel törenle görevi 2018-2019 dönemi yeni başkanı Vedat Altuğlu’ya devretti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un en seçkin otellerinden birisi olarak kabul edilen Marina Vista Otel’de gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Karia Rotary Kulübü 2017-2018 dönem başkanı Aliye Muslu faaliyetlerini fotoğraflardan oluşan bir slayt eşliğinde anlattı. “Rotary fark yaratır…” Sloganı ile dönemini başarılı bir şekilde tamamlayan Aliye Muslu, üyelere ve konuklara çeşitli renklerde kuş maketi hediye etti.

Daha sonra Rotary devir teslim töreninin ritüeli gerçekleştirildi. Karia Rotary Kulübü 2017-2018 dönem başkanı Aliye Muslu başkanlığı süresince toplantılarda taktığı Rotary kolyesini, 2018-2019 dönemi yeni başkanı Vedat Altuğlu’ya taktı ve toplantılarda kullanılan çekici de yine yeni başkan Vedat Altuğlu’ya teslim etti.

karia-rotary-vedat-altuğlu-yeni-dönem-başkanı-1 (68)2018-2019 dönemi yeni başkanı Vedat Altuğlu, 2005 yılında da yine başkanlık görevini üstlendiğini ve o dönem oldukça başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ederek “2005-2006 dönem başkanlığım sırasında birçok projeyi başlattık. Bazılarını dönemimizde tamamladık, bir bölümünü de bizden sonra çekici devralanlara tamamlanmak üzere emanet ettik. Başlattığımız projeler bizden sonra göreve gelenler tarafından tamamlandı. Bu çok önemlidir…” dedi.

Rotary ile ilgili kısa bilgiler veren Altuğlu yeni dönemde Bodrum gibi bir turizm kentinde olmalarından dolayı daha rahat kıyafetler ile toplantılara gelineceğini açıkladı. Üyelerin şort ve t-shirt ile toplantılara katılabilmesinin ilk sürprizleri olduğunu belirten Altuğlu “Bu dönemde çok önemli projeleri yaşama geçireceğiz, bir yurtdışı ve bir de yurtiçi gezimiz olacak. Sürprizlerimizde devam edecek…” dedi. Altuğlu yeni dönemin sloganı “İlham Kaynağı Olalım. Başarılı olalım ve güzel günler yaşayalım diliyorum…” diyerek teslim aldığı dönemin ilk toplantısını kapattı.

Karia Rotary Kulübü 2018-2019 döneminde Vedat Altuğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Aliye Muslu, Tülay Ersoy, Tutku Yılmaz ve Saide Kurt.

Karia Rotary Kulübü devir teslim töreni, Marina Vista’nın lezzetli yemeklerinin, güleç yüzlü personelinin sunumları ile sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.