Bodrum Gündem

BODRUM EMNİYETİ YASTA…

BODRUM EMNİYETİ YASTA…

bodrum-trafik-polisi-şahin-dilek-vefat-etti

Bodrum’da görev yapan 24 yıllık trafik polisi Şahin Dilek  (48), evinin balkonunda çiçekleri budarken dengesini kaybetmesi sonucu aşağı düşerek hayatını kaybetti.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği’nde motosikletli polis olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası Şahin Dilek (48), 13 Temmuz günü akşam saatlerinde Yeniköy Mahallesi Kelerlik Mescit Sokak’taki evinin ikinci katındaki balkonunda begonvilleri budarken dengesini yitirip aşağı düştü. Önce ağacın dalına çarparak düşen Dilek, giriş kapısındaki sivri demirlerin üzerine düştü.
Kapının demiri kalbine saplanan trafik polisi ağır şekilde yaralandı. O esnada bölgeden geçen polis ekipleri, sağlık ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Şahin Dilek’in yaşadığı kazayı gören eşi, sinir krizleri geçirdi.
Çevredeki vatandaşların da yardımıyla ambulansa alınan yaralı polise anında müdahale yapılarak, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Lakin Polis Memuru Şahin Dilek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
AKILALMAZ KAZA…

Ege Bölgesi’ndeki trafik polislerine eğitim veren usta motosiklet eğitmeni Dilek’in arkadaşları ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya hastaneye giderek bilgi aldı. Sarıkaya büyük şok ve üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Şahin çok sevdiğimiz mesleğinde başarılı ve örnek bir arkadaşımızdı. Büyük bir talihsizlik eseri dengesini yitirip balkondan düşmüş, begonvil çiçeğini buduyormuş, daha fazla konuşacak gücümüz de takatimiz de yok…” dedi.
Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da hastaneye gelerek yakınları ve meslektaşlarına taziye dileklerinde bulundu.
Evli ve 2 çocuk babası Dilek’in bir iki ay içerisinde emekliliğini isteyeceği öğrenildi. Dilek’in cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bodrum’da görev yapan ve talihsiz bir kaza ile yaşamını yitiren polis memuru Şahin Dilek için 14 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 16:00’da Bodrum Emniyet Müdürlüğü önünde tören yapılacağı ve ardından da cenaze namazı Bitez camii’nde kılınıp Gümbet Türbe mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.