Bodrum Gündem

BU KONFERANS ÇOK ÖNEMLİ ve ÜCRETSİZ…

BU KONFERANS ÇOK ÖNEMLİ ve ÜCRETSİZ…

besiad-vergi-affı-konferansı

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği BESİAD tarafından düzenlenen Geleneksel Perşembe Toplantıları’nda bu hafta, işverenler için önem arz eden iki farklı konu mercek altına alınıyor.

Bodrum Gündem Haber

İlk olarak Muğla Vergi Dairesi Müdürlüğü Yetkililerinin konuk olarak katılacakları “Vergi Affı ve Matrah Artırımı“ konu başlığı altında, vergi ve prim borçları olanlar için yapılan kanun düzenlemesi ile yürürlüğe giren vergi affı ile vadesi geçmiş borçların yeniden yapılandırılması, stok ve kasa affı, matrah artırımı hakkında önemli bilgilere yer verilecek.

Son dönemde yürürlüğe giren ve oldukça merak edilen bir diğer konu başlığı ise, BES Otomatik Katılım başlığı altında incelenecek. BESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve NN Sigorta Aracılık Hizmetleri’nin sahibi Neslihan Nazlıoğlu’nun uzman konuk olarak katılacağı ve yürürlükte olan Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili bilgiler vereceği BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısı, 19 Temmuz Perşembe Günü Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda 16.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

BESİAD Başkanı Emre Köroğlu’nun açılış Konuşmasını yapacağı toplantı,  her iki konuda bilgi sahibi olmak isteyen herkese ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.