Bodrum Gündem

BARAZ OTELİN ESKİ İŞLETMECİSİ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU ÖLDÜ…

erol-eryılmaz-elektirik-çarpması-sonucu-öldü

2 Mayıs 2010’da meydana gelen yangınla yok olan Baraz Otel’in işletmecisi iş insanı Erol Eryılmaz (63), evinin kapısında elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. 2010 yılında meydana gelen Baraz Otel yangınında da 32 yaşındaki bir personel de feci şekilde yanarak can vermişti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
İş insanı ve 2010 yılında yanan Baraz Otelin işletmecisi Erol Eryılmaz Kumbahçe Paşatarlası’nda bulunan kale şeklindeki mimarisi ile dikkat çeken evinin kapısını açmak isterken, elektrik akımına kapılarak can verdiği ifade edildi.

Yetkililerden aldığımız bilgilere göre; evin normal dış kapısına ek olarak sonradan bir de demir dış kapı yaptırılmış. Bu demir dış kapının montajı sırasında bağlantı elemanı, dış kapı aydınlatmasına denk gelmiş. Kapı aydınlatması yandığında bu demir kapıya elektrik akımı geldiği, Erol Eryılmaz’ın da denizden ıslak olarak geldiği ve ayaklarının da çıplak olması nedeni ile bu akıma kapıldığı bilgisi verildi.

erol-eryılmaz-elektirik-çarpması-sonucu-öldü (1)

Bir başka iddia ise; Eryılmaz’ın hırsızlara karşı önlem almak amacı ile demir kapıya bilerek elektrik akımı verdiği ve ıslak ve çıplak ayaklı olması nedeni ile akıma kapıldığı yönünde. Ancak bu iddianın yakınları tarafından kesinlikle doğru olmadığı ifade ediliyor. Eryılmaz’ın yakınları kalp krizinden hayatını kaybetmiş olabileceğini iddia ederken, kesin ölüm sebebi adli tıbbın incelemesinin sonucunu belirlenecek.

İzmir’de oturan ve sık sık Bodrum’a gelip giden Erol Eryılmaz mülkiyeti Bodrum Belediye’sine ait Baraz Otel’in işletmeciliğini yapmıştı. 2010 Mayıs ayında meydana gelen yangın sonucu bir kişi yaşamını yitirmiş 11 kişi de çeşitli yerlerinden yanarak yaralanmıştı. Baraz Otel daha sonra Bodrum Belediyesi tarafından yıkılarak Mahfel Kafe olarak halkın hizmetine sunulmuştu.
Aslen Manisa Turgutlu’lu olan 1955 doğumlu Erol Eryılmaz, evli ve iki erkek bir kız, 3 çocuk sahibiydi.

EROL ERYILMAZ’ın Cenazesi 20 Temmuz 2018 Cuma Günü Manisa Turgutlu Pazar Camii’nden, ikindi namazına müteakip kaldırılacaktır. Merhum EROL ERYILMAZ Turgutlu Eski Mezarlığı’na defnedilecektir.

Taziyeler için:

ERYILMAZ AİLESİ; Eşi Nurşen Eryılmaz, Çocukları; Burak Eryılmaz, Bahar Eryılmaz, Bulut Eryılmaz, Kardeşleri; Şükrü Eryılmaz, Bekir Eryılmaz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.