Bodrum Gündem

HASAN KABLI, BODRUM’DAKİ TAŞIMA ÜCRETLERİNE %25 ZAM İSTİYOR…

HASAN KABLI, BODRUM’DAKİ TAŞIMA ÜCRETLERİNE %25 ZAM İSTİYOR…

hasan-kablı-manşetBodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına yazdığı dilekçede Bodrum’daki ulaşım ücretlerine %25 zam isterken, büyükşehrin belediye otobüslerinin de seferlerinin iptal edilmesini talep etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Şoförler Odası tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına 7 Ağustos tarihinde yazılan dilekçede Bodrum’daki ulaşım ücretlerine %25 zam istenirken  büyükşehrin belediye otobüslerinin de seferlerinin iptal edilmesini talep edildi.

ÖTTA kapsamında dönüşüme dahil olan üyelerin mağdur olduklarını ve bu mağduriyetin giderilmesi, borç yükünü ve karşılaştıkları zorlukları biraz olsun hafifletmek amacıyla Bodrumlu esnafın öneri ve istekleri bir liste halinde sıralanarak kooperatif başkanlarının imzasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına Bodrum Şoförler Odası tarafından yazılı bir dikelce ile iletildi.

6 maddeli dilekçede göze çarpan en önemli taleplerden biri Bodrum’daki taşıma ücretlerine %25 zam istenmesi ve Belediye otobüslerinin kaldırılması yer alıyor.

Dilekçede ayrıca Kent Kart ile yarım saat içinde başka araca transfer olunması durumunda uygulanan yarım ücret tarifesinin de kaldırılması istenirken, ÖTTA araç şoförleri ile belediye araç şoförlerinin kıyafetlerinin ayrı olması, araç yaş sınırının 12 yıl olması ve araç plaka devrilerinde istenilen 2 yıllık ikametgah süresinin de kaldırılması talep ediliyor.

38896379_2208921199372996_5717908781711491072_n

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.