Bodrum Gündem

BİR TELEFONLA DİLEDİĞİNİZ KİTAP ELİNİZDE…

KİTABEVLERİNİN KAPANIP YERİNE DÖNERCİ AÇILDIĞI BİR DÖNEMDE BODRUMDA KİTABEVİ AÇILDI…

BİR TELEFONLA DİLEDİĞİNİZ KİTAP ELİNİZDE…
18.06.2009
0
A+
A-

Bir Telefonla TÜRKÇE YADA YABANCI DİLDE İstediğiniz Kitap Elinizde…

Bodrum, Mümtaz Ataman Caddesi′nde bir süre önce işletmeye açılan kitapevinde, isteyen okurlara kitaplarını, işletmenin kafeterya bölümünde de okuma olanağı sunulduğu belirtildi.

İşletmeci Çiçek Bozoğlu esprili bir şekilde “Yarımadanın her tarafına beyninizi doyurmak için paket servisi” diyerek söz ettiği bu uygulamadan okurların çok memnun kaldığını söyledi.

Yerli yayınların yanı sıra yabancı yayınlarında bulunduğu kitapevinden yapılan kitap servisinde, kitap ücreti haricinde herhangi bir servis ücreti alınmadığı öğrenildi. cheap Lithium

Özellikle gün içerisinde işyerlerinden ayrılmaları güç olan okurları sevindiren kitap servisi ile ilgili olarak turizmci Çiğdem Demiralp “Çok güzel bir uygulama. Bodrum’da böyle bir hizmetten yararlanabilmek bizleri mutlu etti” dedi.

Bayan kuaför salonu işleten Sevgi Sansür ise “Her zaman vakit bulamadığımı için istediğimiz an dışarıya çıkıp kitap alma imkanı da yok. Bir şey okumak istiyorum ancak işim olduğu için işyerinden dışarıya çıkamıyorum. Bence yapılması gereken bir uygulama idi ve öok memnun kaldım” dedi.
generic Propranolol
Eşi ile birlikte işlettikleri kitapevine telefonla ulaşan okurların adresine istedikleri kitabı teslim ettiklerini belirten Çiçek Bozoğlu “ İstenilen kitabı en kısa sürede okurların adresine teslim ediyoruz. Okurumuzun istediği kitap elimize yoksa sipariş ederek en kısa sürede temin ediyoruz. Adrese teslimkitaplardan yani yapılan kitap servisinden kitap ücreti haricinde ayrı bir ücret almıyoruz. Okurlar sadece kitabın kendi ücretini ödüyor. Kitap servisi yeni uygulama olduğu için yarımadanın uzak bölgelerine hemen ulaştırma imkanımız olmuyor ancak mutlaka ulaştırıyoruz” dedi.

order Propranolol online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.