Bodrum Gündem

GÜNEY EGE TURİSTİK OTELCİLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN İLHAN AÇIKGÖZ SEÇİLDİ

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği Başkanlığına yeniden İlhan Açıkgöz seçildi.
Turizmci İlan Açıkgözün tek listesi ile gidilen seçimlerde 336 üyeden 136sı oy kullandı. Yapılan oylamada GETOB Başkanı İlhan Açıkgöz tekrar seçildi.

GÜNEY EGE TURİSTİK OTELCİLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN İLHAN AÇIKGÖZ SEÇİLDİ
25.06.2009
0
A+
A-

Güney Ege Turistik Otelciler Birliği Başkanlığı’na yeniden İlhan Açıkgöz seçildi. buy Nolvadex online Clonidine Online
Turizmci İlan Açıkgöz′ün tek listesi ile gidilen seçimlerde 336 üyeden 136′sı oy kullandı. Yapılan oylamada GETOB Başkanı İlhan Açıkgöz tekrar seçildi. ′Güney Ege Turistik Otelciler Birliği′ (GETOB) Kongresi Muğla Valisi Ahmet Altıparmak′ın katılımı ile Pineta Delux Otel′de yapıldı.Turizmci İlan Açıkgöz′ün tek listesi ile gidilen seçimlerde 104 oy kullanıldı. Yapılan oylamada GETOB Başkanı İlhan Açıkgöz tekrar seçildi.
Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat, Vali Yardımcıları , kamu kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu kongreye, belediye başkanları ile oda ve sivil toplum temsilcilerinin büyük kısmının dikkatlerden kaçmadı. buy Cialis super active
Genel kurulda konuşan Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, “Muğla Bölgesi turizmde ciddi isme sahip olmaya başladı.Tabii Marmaris Bodrum iyiye giderken diğer turistik şehirler kötüye giderse bu bölge için yükseliş değil gerilemedir.Turistlerin en çok şikayet ettiği konulardan biri ise çalışan personelin sulu tavırları yüzde 75 rakamlarında. Ayrıca turist alışverişlerinde güvensiz. Aynı kalitede ki ürünlerin fahiş fiyatlara satılması turistleri rahatsız etmektedir.Bu tür sorunların çözülmesi için siz turizmcilerin ortak hareket ile çözüm planı oluşturmalısınız′′dedi.
Yapılan tanıtım slayt gösterimi sonrası oluşturulan genel kurul ile gelir giderler okundu ve yapılacak çalışmalar anlatıldı. Daha sonra tek listeyle gidilen oylamada İlhan Açıkgöz′ün listesi tekrar yönetime seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.