Bodrum Gündem

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL BAŞBUĞUN BASIN TOPLANTISI

BAŞBUĞ, BAŞBAKAN ERDOĞANIN TSKNIN HEDEFE OTURTULMASINDAN HİCAP DUYUYORUM SÖZLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
– HİCAP DUYMA LAFI ÇOK AĞIR BİR LAF, NİYE HİCAP DUYUYOR Kİ? O KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİMİ BEN SAYIN BAŞBAKANA İLETTİM

GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL BAŞBUĞUN BASIN TOPLANTISI
26.06.2009
0
A+
A-

– “GENELKURMAY BAŞSAVCISI KİM TANIMIYORUM, BİZİM SAVCILARLA PRENSİP OLARAK DİREKT İLİŞKİMİZ YOKTUR”  cheap Retin-A diflucan without prescription
 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan′ın AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi′nde yaptığı konuşmada “Türk Silahlı Kuvvetleri′nin hedefe oturtulmasından hicap duyuyorum” açıklamasıyla ilgili olarak, “Hicap duyma lafı çok ağır bir laf. Niye hicap duyuyor ki? O konuyla ilgili görüşlerimi ben Sayın Başbakan′a ilettim” dedi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, Genelkurmay Karargahı′nda düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Orgeneral Başbuğ, Albay Dursun Çiçek′in imza farklılığıyla ilgili bir soru üzerine, “Soruşturma Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığı tarafından yürütülmüştür. Benim samimi olduğumu da biliyorsunuz. Şimdi şuraya 20 tane hakim albayı getirin ve bana sorun, genelkurmay başsavcısı kim tanımıyorum. Başka bir görevde benim yanımda çalışmış olabilir ama tanımıyorum.
Bizim prensip olarak savcılarla hiçbir zaman direkt ilişkimiz yoktur. Gelelim iddia konusuna; Askeri Savcılık elbette bu konunun üzerinde durdu. Bu konunun üzerinde durmadığını nerden çıkarıyorsunuz? Ama gelinen sonuç şudur; imza değişiklikleri kriminal inceleme sonucunda değiştirilemez. Bilimsel olarak yapılan bu incelemelerde teknik kristaller kullanıldı. Siz nasıl şekilde imza atarsanız atın elinizin mahsulü olduğu anlaşılır. Çizginiz, elinizin el hareketleri sizin bir noktada parmak iziniz gibi oluyor”
dedi.
Başbakan Erdoğan′ın partisinin Şanlıurfa İl Kongresi′nde yaptığı “Türk Silahlı Kuvvetleri′nin hedefe oturtulmasından hicap duyuyorum” şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Orgeneral Başbuğ, “Hicap duyma lafı çok ağır bir laf. Niye hicap duyuyor ki? O konuyla ilgili görüşlerimi ben Sayın Başbakan′a ilettim” diye cevap verdi.
purchase Paxil
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.