Bodrum Gündem

Almanların tatil tercihinde Türkiye ikinci sırada

Almanyada yapılan tatil rezervasyonlarında Türkiye, İspanyadan sonra tercih edilen ikinci ülke oldu. İspanya rezervasyonların yüzde 38.5ini alırken, Türkiye geçen seneye göre yüzde 2lik artış göstererek yüzde 20.7 ile İspanyayı izledi.

Almanların tatil tercihinde Türkiye ikinci sırada
29.06.2009
0
A+
A-

where can i buy Plavix

Almanya′da GFK Araştırma Şirketi tarafından, bin 200 seyahat acentasından düzenli olarak her ay toplanan Turizm Paneli verilerine göre, tatil rezervasyonları için harcanan miktar dikkate alındığında, bu yıl geçen yıla göre pazar yüzde 4.7 küçüldü.

Buy Toradol


Ancak tatil için Türkiye rezervasyonlarına ayrılan bütçe, geçen yıla göre yüzde 5.9 oranında artarken, bu yaz sezonu için Mayıs 2009′a kadar yapılan rezervasyonlarda Türkiye İspanya′dan sonra en fazla tercih edilen ikinci ülke oldu. purchase Lamisil

Buna göre, İspanya toplam rezervasyonların yüzde 38.5′ini alırken, Türkiye geçen seneye göre yüzde 2′lik artış göstererek yüzde 20.7 ile İspanya′yı izledi. Geçen yıl tatil için Türkiye′ye yapılan rezervasyonların oranı yüzde 18.6 idi. Türkiye′yi de sırasıyla yüzde 14 ile Yunanistan, yüzde 7.1 ile İtalya, yüzde 6.8 ile Mısır, yüzde 4.6 ile Tunus takip etti.


Jaynak: Turizm Gazetesi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.