Bodrum Gündem

VOYAGE YÜZÜNÜ YENİLEDİ

ETS Groupa bağlı Voyage Otelleri, 8 milyon Euroluk yenileme yatırımıyla lüks Resort otel konseptine geçti.

VOYAGE YÜZÜNÜ YENİLEDİ
29.06.2009
0
A+
A-

Antalya ve Bodrum′daki 5 ayrı otelde toplam 4 bin 900 yatak kapasitesine sahip olan Voyage Otelleri, +16 (adult) ve ailelere iki farklı tatil seçeneğini aynı otelde sunuyor. Misafirlerin, Türk ve dünya mutfaklarından Voyage′a özel spesiyallerinin misafirlere sunulması için A la carte restoranların şefleri bölgelerinin uzmanlarından seçildi. İtalya, Meksika, Endonezya ve Hong Kong′dan konularının uzmanı aşçılar ve tatlı ustaları getirtilerek standartlar yükseltildi. Ayrıca restoranlara pide ve döner Viagra online no prescription
köşeleri, tatlı ve meyve arabaları da eklendi. Geç kalkmayı seven misafirler için Voyage Otelleri′nde kahvaltılar da sabah 11.00′e kadar uzatıldı.
ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 2009 yılında Grup Otelleri′nde misafir memnuniyetini maksimuma çıkarmak amacıyla 8 milyon Euro′luk yenileme yatırımı yaptıklarını belirterek, “Ekonomideki dalgalanmaya rağmen fiyatlarımızı koruduk. Sezonu yüzde 98 doluluk oranlarıyla geçiriyoruz. Bu sene 1 milyon geceleme hedefliyoruz” dedi.
Voyage Hotels Genel Koordinatörü Adnan Özsoy ise, “Farklılaştırılmış tatil seçenekleri sunuyoruz. Çocuklu misafirlerimiz ve baş başa veya yalnız tatil yapmak isteyen tatilcilerin havuzunu, iskelesini ve restoranını ayırdık. Misafirlerimiz aynı otelde farklı seçenekler buluyor. Türkiye′de +16 (adult) tatil anlayışını en iyi uygulayan otel zinciri iddiasındayız” şeklinde konuştu.
Voyage Hotels Genel Koordinatörü Adnan Özsoy, “Voyage Belek ve Sorgun Otelleri′nde İtalyan, Meksika, Çin, Japon, Rum, Balık, Fransız ve Türk mutfaklarının restoranları bulunuyor. Bir hafta konaklayan misafirimiz hergün dünya mutfaklarından başka birini tatma imkanı buluyor. Çok özel bir tatil için yenilenen yüzüyle Voyage Otelleri, beklentilerinizin üstüne çıkıyor” dedi. generic Retin-A Ventolin price
Kaynak:İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.