Bodrum Gündem

FETHİYELİLERDEN KAMPANYA : HER ŞEY DAHİL KALKSIN

HERŞEY DAHİL SİSTEMİ KALDIRILSIN KAMPANYASINA FETHİYEDEN 1000 İMZA

FETHİYELİLERDEN KAMPANYA : HER ŞEY DAHİL KALKSIN
02.07.2009
0
A+
A-

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu üyelerinin ülke genelinde başlattığı “Turizmde Herşey Dahil Sistemi Kaldırılsın” imza kampanyası sona erdi. Kampanya sonunda Fethiye’de 1000 imza toplandığı kaydedildi.
9 Haziran tarihinde Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası tarafından Salı Pazarı’nda başlatılan imza kampanyası dahilinde 1000 civarında imza toplandığı kaydedildi. Oda Başkanı Ahmet Korkmaz, kampanyaya bekledikleri katılımı bulamadıklarına söyleyerek, bunun durumun sebebi olarak halkın duyarsızlığını gösterdi.
Turizmde kalitenin artması amacıyla başlatılan imza kampanyası 3 hafta sürdü. Salı Pazarı esnafı ve vatandaşlardan toplanan imzaların Sanayi ve Ticaret Bakanlığına gönderileceği belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Ahmet Korkmaz, “Bu konuda halkımız biraz duyarsız kaldı. İmza atmadan çekiniyorlar. Turizmde her şey dahil sisteminin kaldırılması için genelde herkes aynı fikirde. Katılım beklediğimiz düzeyde olmadı. 1000 civarında imza toplandı. Bugün itibariyle kampanyamız sona erdi. Oda olarak toplanan imzaları Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu’na göndereceğiz, onlar da bu esnaflar ve vatandaşlardan toplanan bu imzaları Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na iletecek” dedi.
Korkmaz, “Toplanan imzaların az olmasını vatandaşların duyarsızlığına bağlıyorum. Konuyu herkese izah etmemize rağmen ancak bu kadar imza toplanabildi” diye konuştu. buy Indocin buy Clonidine Online get Diflucan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.