Bodrum Gündem

SunExpress uçuş ağını genişletiyor,

Sabiha Gökçen – Bodrum uçuşu Çarşamba, Bodrum – Sabiha Gökçen uçuşu da cuma günleri yapılacak.

SunExpress uçuş ağını genişletiyor,
02.07.2009
0
A+
A-

Türk sivil havacılığında 20. yılını kutlayan SunExpress, 1 yıl önce başlattığı İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlarının sayısını hızla artırıyor.
SunExpress′ten yapılan açıklamaya göre, Anadolu şehirlerini, üç merkezi İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Antalya′ya bağlama stratejisiyle hareket eden SunExpress, bu kapsamda 6 Temmuz′dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen′den Gaziantep, Kayseri, Malatya ve Bodrum′a da uçmaya başlayacak. Yeni seferlerin eklenmesiyle, SunExpress′in İstanbul Sabiha Gökçen′den iç hatlarda uçtuğu şehir sayısı 14′e çıkacak. SunExpress′in; İstanbul Sabiha Gökçen – Malatya uçuşları Pazartesi ve Çarşamba, Kayseri ve Gaziantep esomeprazole online
uçuşları ise Salı ve Cuma günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. Sabiha Gökçen – Bodrum uçuşu Çarşamba, Bodrum – Sabiha Gökçen uçuşu da cuma günleri yapılacak.
SunExpress′in, başlıca Anadolu şehirlerini yalnızca İstanbul′a değil, İzmir ve Antalya′ya da bağlayan tek havayolu şirketi olduğunu belirten Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, “SunExpress, düzenlediği bölgesel uçuşlarla Türk sivil havacılığında önemli bir misyonu yerine getiriyor. Yeni başlayacak Gaziantep, Kayseri ve Malatya seferleriyle birlikte, iç hat uçuş ağımızın önemli bir parçasını tamamlamış olacağız. İstanbul Sabiha Gökçen′de ise ciddi bir büyüme yakaladık ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni Buy Orlistat Sildenafil
destinasyonlar dahil, İstanbul′dan iç hatlarda 14 noktaya, haftada toplam 216 sefer düzenleyeceğiz. Amacımız, İstanbul Sabiha Gökçen′den uçtuğumuz merkezlerin sayısını daha da çoğaltmak ve daha fazla Anadolu şehrine SunExpress′in güvenli ve kaliteli hizmetini ulaştırmak” dedi.
SunExpress ayrıca, İstanbul Sabiha Gökçen′den İzmir, Antalya, Diyarbakır, Adana ve Trabzon′a yaptığı seferlerin sayısı da artıracak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.