Bodrum Gündem

KRİZ VARSA, ÇARE DE VAR. BOYACILAR BAYRAMI KUTLANDI…

Bodrumdan kazandıklarını Bodruma harcamaya devam eden Volkan Boya, bu yıl da boya uygulayıcılarını unutmadı ve ekonomik krize rağmen onları 8 Temmuz günü aynı çatı altında toplayarak yine sorunlarını aktarmalarına fırsat verdi.

KRİZ VARSA, ÇARE DE VAR. BOYACILAR BAYRAMI KUTLANDI…
10.07.2009
0
A+
A-

Volkan Boya firmasının 2000 yılından bu yana her yıl 8 Temmuz tarihinde düzenlediği Boyacılar Günü etkinliği, geçtiğimiz günlerde de gerçekleştirildi.


“Bodrum’dan kazandıklarını Bodrum’a harcamaya” devam eden Volkan Boya, bu yıl da boya uygulayıcılarını unutmadı ve ekonomik krize rağmen onları 8 Temmuz günü aynı çatı altında toplayarak yine sorunlarını aktarmalarına fırsat verdi. Volkan Boya’nın Koçtaş Mağazası bitişiğindeki merkezinde gerçekleştirilen toplantıda boya uygulayıcıları, hem sorunlarını ilgilelere aktardılar, hem de birbirleriyle görüşme fırsatı buldular.

buy Viagra USA

100 kadar boya uygulayıcısının yemek yiyip sohbet ettiği 8 Temmuz Boyacılar gününde bir konuşma yapan Volkan Boya kurucularından Aydın Doğer, boya firmalarının boya uygulayıcılarına ihtiyacı olduğunu ve boya uygulayıcılarının, bu güçlerinin farkında olmalarını istedi. Doğer; “Sizler olmasanız boya firmaları işlevsiz kalır. O yüzden yaptığınız işin önemini kavrayın, en iyi, en sonuç alıcı ve en pratik uygulanabilir ürünü isteme hakkınız olduğunu asla unutmayın. Kullandığınız ürünlerle ilgili sorunlarınız olduğunda, gerek bize, gerekse boya üreticisi firmalara başvurmaktan çekinmeyin. Renkli dünyanın asıl kahramanları sizlersiniz. Mekanlar sizlerin becerileri sayesinde ışıl ışıl oluyor. Bunu hiç kimse görmezden gelemez” dedi. Nolvadex online


Aydın Doğer ayrıca, boya uygulayıcılarının birbirlerinin zararına olacak konulardan kaçınmalarını da istedi. Örneğin fiyat kırma olaylarının ve şikayetlerinin yaşandığına dikkat çeken Aydın Doğer; “Hiç kimsenin emeği değersiz değildir. Emeğinizi ucuza kaptırmayın. İşin hakkını isteyin, iş kapmak için de bir başka arkadaşınızın verdiği fiyatı kırmaya çalışmayın. Unutmayın, bu piyasa hepimize ve hepinize yeter. Yeter ki, kaliteli ve zamanında iş yapalım” şeklinde konuştu.


8 Temmuz Boyacılar Günü’nü duyduğunda çok şaşırdığını belirten ve böyle bir günde burada olmayı istediğini söyleyen DYO’nun yeni Ege Bölge Temsilcisi Kemal Gündoğdu da toplantıda bir konuşma yaptı ve boya uygulayıcılarının DYO ürünleri ile ilgili sorunlarını dinledi, önerilerine kulak verdi ve tespitlerini yazarak merkeze bildirme sözü verdi. Gündoğdu ayrıca, DYO’nun yeni uygulaması olan Usta Bağlılık Sistemi DYOLOG hakkında da bilgiler verdi.


Propranolol 80mg Toplantı yemek ve sohbet sonunda boya uygulayıcıları evlerinin ya da işlerinin başına dönerken, kendilerine, Volkan Boya ortakları Aydın Doğer ve İskender Doğer tarafından hediye paketleri de verildi ve 8 Temmuz Boyacılar Günü kutlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.