Bodrum Gündem

RİXOS HOTELS YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAMİNCE: BUGÜNE KADAR HİÇ DÜZ REKABET YAPMADIK

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, iş yaşamları boyunca olaya hep farklı açıdan baktıklarını, büyük riskler alarak, yapabileceklerine inandıkları konularda sonuna kadar mücadele ettiklerini belirtti.

RİXOS HOTELS YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAMİNCE: BUGÜNE KADAR HİÇ DÜZ REKABET YAPMADIK
10.07.2009
0
A+
A-

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği′nin (AGİD) ev sahipliğinde Adana Seyhan Oteli′nde düzenlenen “Başarılı Girişimciler Deneyimlerini Paylaşıyor” konulu toplantının bu ayki konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu. Toplantıda çok sayıda işadamına, manifaturacılıktan halı pazarlamaya, kuyumculuk sektöründen otel inşaatı ve otel işletmeciliğine kadar uzanan çeşitli sektörlerdeki deneyimlerini aktaran Tamince, 1998 yılında adım attıkları otelcilik sektöründeki büyümelerini anlatarak, Fluoxetine online buy methocarbamol
“O gün bugün hamdolsun bu sektörde çok farklı hareket ederek, sektördeki açıkları çok net görerek, öncelikle ülkemizde, sonra da bölgede ciddi bir büyüme içerisindeyiz. Bu sene sonu itibariyle yeni açacaklarımızla beraber 13 tane otele sahip olacağız. Bugün itibariyle 7 bin odaya sahibiz. Ciro anlamında da yine 50-60 tane irili ufaklı otelin yaptığı ciroya sahibiz. Yani uzun ara Türkiye′deki en büyük ciroya sahip otel grubuyuz” diye konuştu.
İnşaat alanında da büyümelerinin devam ettiğini dile getiren Tamince, “İnşaat alanında geçen yılı 1.2 milyar dolarlık ciroyla kapattık. Türkiye′nin ilk 3′ündeyiz. Yurtdışında yaptığımız inşaatların hemen hemen hiçbir tanesi sıradan işler değil” dedi.
“Takımın verimliliği, insanların fedakarlığı bizim hep bir yerlere taşıdı. Çok farklı baktık. Hep büyük riskler aldık. Yapabileceğimize inandığımız konularda sonuna kadar mücadele ettik ve rekabette de hiç düz rekabet yapmadık. Hiçbir zaman vizyonumu cebimdeki paraya paralel koymadım. Onla sınırlandırmadım” diyen Fettah Tamince, 2008-2009′da Rixos markasına güvenilerek yapılan yatırımın1 milyar doları bulduğuna işaret etti. Tamince, “Markamıza olan güveni nasıl getirdik? Biz bu güveni başkalarıyla
rekabet ederek getirdik ama bu rekabet şekli bilançolarımızdaki büyüklüğe göre değil, işe farklı bakışımızla oldu. İnşallah grubumuzu daha iyi noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu. treating male impotence
Türkiye′nin son 10 yılda inanılmaz bir noktaya geldiğini, önemli bölgesel güç olduğunu ifade eden Tamince, “Türkiye′nin dünyada hiçbir ülkenin sahip olmadığı şansa sahip olduğunu bilmeliyiz. Onun için müteşebbis olarak kendimizi yetiştirme sorumluluğumuz var. Çok ciddi bir disiplinle kendimizi nasıl geliştiririz bunu ortaya koyup, kendimizle ilgili bir T cetveli hazırlayarak artı ve eksikleri belirleyip, ona göre bir vizyona paralel hareket etmeliyiz” diye konuştu.
TUSKON Yönetim Kurulu Üyesi ve AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, başarılı bir girişimciyi ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.