Bodrum Gündem

ADAM/ EVE den yeni konsept: ANGEL

Angel konsepti olarak adlandırılan yeni konsept uyarınca, melekler, tüm misafirlerin otele girişinden itibaren 24 saat boyunca hizmet veriyorlar.

ADAM/ EVE den yeni konsept: ANGEL
14.07.2009
0
A+
A-

Türkiye’nin ilk dizayn oteli olarak bilinen Adam&Eve, başlattığı yeni konseptle misafirlerine 24 saat boyunca özel hizmet verecek.

cheap Lasix “Angel” olarak adalandırılan özel mihmandarlar, misafirleri özel ikramlarla karşılıyor ve önce misafirlerin ekspres giriş işlemleri tamamlanıyor. Angel’lar, misafirleri karşıladıkları andan itibaren; misafirlerin tatilleri süresince A La Carte Restoranlara,  EdenSpa ve animasyon aktivitelerine rezervasyonlarını yaptırıyor, çamaşırhane taleplerini yerine getiriyor, varsa çocuk bakımı ile ilgili taleplerinin karşılanmasını sağlıyor, uçak bileti işlemlerini gerçekleştirerek transferlerini organize ediyor, misafir istek ve önerilerine göre çözüm üretiyorlar.

buy Combivent online

Angel’lar teknolojinin sağladığı imkanları kullanarak misafirlerin beğenilerini onlara hissettirmeden bilgi bankasında toplayıp bir sonraki ziyaretlerinde mevcut bilgi akışını sağlayarak her mekanda misafirin beğenilerinin ön plana çıkartılmasını sağlıyor.


“Misafirlerimize yaşadıkları tatili unutulmaz kılmak var oluş sebebimiz” diyen Angel’lar misafirlerin özel günlerini tespit ederek sürpriz organizasyonlar düzenliyor ya da özel talepleri organize ediyorlar.
 
Adam&Eve’e gelen misafirler günün herhangi bir saatinde Angel’lara telefon ile ulaşarak yaşayabilecekleri bir soruna birlikte çözüm bulabiliyorlar.
buy misoprostol

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.