Bodrum Gündem

BODRUMUN GURUR TABLOSUNU KAVRAM DERSANESİ ÖĞRENCİLERİ OLUŞTURDU…

Kavram Dersanesi öğrencileri ÖSS ve SBS de şampiyonluğu göğüslediler.SBS-8de Berk İSKENDER, ÖSSde Lise son sınıf öğrencileri içinde, Sayısal puan türünde Türker Naci ŞAYLAN, Eşit Ağırlık ta Özge YİĞİT, Sözelde Lara Güney ÖZLEN Bodrum 1.si oldu.

BODRUMUN GURUR TABLOSUNU KAVRAM DERSANESİ ÖĞRENCİLERİ OLUŞTURDU…
15.07.2009
0
A+
A-

MEB’in 10 Temmuz’da açıkladığı SBS-8, ve ÖSYM’nin 12 Temmuz’da açıkladığı ÖSS’nin ardından gelen birincilikler Kavram Dersanesi’ nde coşku ile karşılandı.


Kavram Dersanesi Kurum Müdürü Barış Anıl yaptığı açıklamada; ‘Bodrum derecelerinin yanı sıra her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ilk 1000’e giren öğrencilerimiz var. Sonuçlar sadece bireysel başarıda değil, kitlesel başarıda da gurur verici.  SBS-8’de Berk İskender 491,587 puanla Bodrum’da 1.olurken; ÖSS’de Türker Naci Şaylan SAY-2 puan türünde  misoprostol tablets 365.221 puanla Bodrum 1.si Türkiye 1341.’si, Özge Yiğit EA-2 puan türünde Bodrum 1.’si, Türkiye 1732.’si, Lara Güney Özlen SÖZ-2 puan türünde Bodrum 1.’si Türkiye 902.’si, Sevcan Meriç SÖZ-2 puan türünde Bodrum 2.’si, Türkiye 918.’si olarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarılar elbette ki tesadüfi değil, öğrenci-veli-okul ve dersane işbirliğinin ürünüdür. Bu sonuçlar Bodrum’daki  eğitim düzeyi ile ilgili okullar hakkında olumsuz düşüncelere sahip kişilerin görüşlerini gözden geçirmeleri gerektiğini göstermektedir. Çünkü her yıl gelen başarılar Bodrum’da eğitim-öğretim kalitesinin arttığının göstergesidir. Bu noktada öğrencilerin, ailelerin, okul ve dersane öğretmenlerinin övgüye layık oldukları ortadadır’ dedi.

methotrexate online

Barış Anıl ayrıca sonuçların açıklanmasıyla birlikte çok önemli bir süreç olan ‘Tercih Dönemi’ne girildiğini, hem ÖSS’de hem SBS’ de öğrenci ve velilerin ‘Doğru Tercih’ yapmalarının önemini vurgulayarak öğrencilerin özellikle teknik sıralama konusunda mutlaka profesyonel yardım almaları gerektiğini belirtti. order Nolvadex

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.