Bodrum Gündem

EKONOMİ KOORDİNASYON KURULU TURİZM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ…

– Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu turizm sektörünün sorunlarını görüştü.

EKONOMİ KOORDİNASYON KURULU TURİZM SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ…
23.07.2009
0
A+
A-

Albendazole online

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina′da gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ve Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile turizm sektörü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda turizm sektörünün sorunları ele alındı. buy Viagra Gold Premarin Fast shipping
Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada toplantıya katılan turizm sektörü temsilcilerinin, sektördeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini ve sektörün gündemindeki konulara ilişkin önerilerini Kurul üyeleriyle paylaştığı bildirildi. Toplantıda gündeme gelen önerilerin ilgili kurum ve kuruluşların ortak katılımıyla değerlendirilmesi ve kısa, orta ve uzun dönemde yapılabilecek düzenlemelerin belirlenmesi amacıyla bir çalışma grubu oluşturulmasının kararlaştırıldığı kaydedilirken, söz konusu grubun çalışmalarını iki haftalık süre içinde tamamlayarak Ekonomi Koordinasyon Kurulu′na sunacağı ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.