Bodrum Gündem

ALİ GÜRELİ BODRUM BELEDİYESİNİN GÖNÜLLÜ KÜLTÜR VE SANAT DANIŞMANI OLDU

Türkiyede kongre turizmini başlatan isimler arasında yer alan ve geçen mart ayında ilk HIP (Highly Individual Place) oteli açarak sektörde bir başka yeniliğe imza atan Ali Güreli, Bodrum Belediyesinin yeni gönüllü kültür ve sanat danışmanı oldu.

ALİ GÜRELİ BODRUM BELEDİYESİNİN GÖNÜLLÜ KÜLTÜR VE SANAT DANIŞMANI OLDU
04.08.2009
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden Güreli Başkan Kocadon ile birlikte Bodrum’un geleceği ile ilgili çok önemli projeleri gerçekleştireceklerini söyledi. purchase Lasix

buy Disulfiram online

order tadalafil Konuyla ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “ Bildiğiniz gibi bizim en büyük projelerimizden biri Bodrum’da sanat ile turizmi birleştirmekti. Bizim çok değerli arkadaşımız Ali Güreli’den fahri danışmanımız olmasını rica ettik. Kendisi de bizleri kırmayıp, bu gün makamımıza gelip bu konuda sonuna kadar destek olacağını söyledi. Kendisine hem belediyemiz hem de Bodrum halkı olarak çok teşekkür ederiz” dedi.


Ali Güreli ise kendisine böyle bir teklifin bizzat Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’dan gelmesinin çok gurur verici bir şey olduğunu ve bu görevi seve seve kabul edeceğini söyledi ve şunları ekledi “Başkanımızın böyle bir teklif ile bana gelmesinden büyük şeref duyuyorum. Ben de Bodrum’da sık sık yaşayan bir insan olarak Bodrum’a çok şeyler kazandırmanın heyecanı içerisindeyim. Bu görevi kabul ederek çok büyük bir sorumluluk altına girmiş olduk. Bundan böyle Bodrum’un geleceğinde sanat ve kültürümüzü turizm ile harmanlayarak Bodrum’un tanıtımı ve 12 ay turizmini hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. İlk olarak yapacağımız işler arasında yöremizin tarihinden ve kültüründen gelen değerlerini, suyla olan ilişkisini ve denizden gelen değerlerini öne çıkaracak bir müze kuracağız. Ayrıca bu müzemizi konferans ve benzeri toplantıların yapılacağı bir yer olarak değerlendireceğiz. İlk olarak yapacağımız bu projeler Bodrum’a çok şeyler kazandıracaktır” dedi.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağını ve Ali Güreli’nin bilgisinden faydalanacaklarını söyledi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.