Bodrum Gündem

1.Uluslarlararası Bodrum Turizm Zirvesinde, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadonun konuşması…

1.Uluslarlararası Bodrum Turizm Zirvesinde, BODTO adına Yön.Krl.Bşk.Mahmut Serdar KOCADONun konuşmasının tam metni.

1.Uluslarlararası Bodrum Turizm Zirvesinde, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadonun konuşması…
10.08.2009
0
A+
A-

Öncelikle BODTO olarak böylesine önemli bir konuyu, turizm sektörünün en seçkin üyeleri ile tartışıyor ve paylaşıyor olmanın büyük mutluluğunu taşıdığımı ifade etmek isterim.


 


4ooo’e yakın üyemizin hemen hemen tamamı turizmden geçimini sağlamaktadır. Otelcisiyle restorancısıyla, marketiyle, terzisiyle Bodrum’da herkes turizmle yatıyor turizmle kalkıyor. buy Strattera 40 mg


  Buy Brand Viagra online


Peki, şu anda Bodrum turizmi paydaşlarını mutlu edebiliyor mu?


Maalesef hayır.


 


Bir tarafta sezonun kısalığı ile turistin nitelik ve nicelik olarak yetersizliği, diğer tarafta ise işyeri fazlalığı ve buna bağlı niteliksel sorunlar. Tüm bu sorunlar, Bodrum gibi bir turizm markasının sektör paydaşlarına yeterli memnuniyeti sağlamaktan uzaktır.


 


Bodrum’un, bu sorunların üstesinden gelecek gücü fazlasıyla vardır. Odamız tarafından üyelerimiz arasında yapılan geniş kapsamlı, üye memnuniyeti anketine göre, en büyük sıkıntı sezonun kısalığı, gelen turistin niteliği ve tanıtımdaki eksiklikler olarak ortaya çıkmıştır. Sildenafil online


 


Hep söylediğimiz gibi Bodrum, Dünya turizminin en önemli markalarından biri olma potansiyeline fazlasıyla sahiptir. Bize düşen görev bu makro hedeflerin doğrultusunda stratejilerimizi belirlemek, kamu veya özel tüm sektör kurumlarının uyum ve işbirliği içerisinde çalışmasını temin etmektir.


Odamızın tüm gücünü bu doğrultuda kullanmaya kararlıyız.


 


Toplantının Bodrum turizmine ve geleceğine büyük katkı sağlayacağına inancımla basarılar diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.