Bodrum Gündem

Günter Ihlau: Türkiye kruvaziyer gemiler için ideal bir yer

TUI AG Uluslararası İlişkiler Direktörü Günter Ihlau, Türkiyenin kruvaziyer gemiler için ideal bir yer olduğunu belirterek, Türkiyeye mümkün olduğu kadar kruvaziyer gemiler getirin. Bu iş giderek büyüyor dedi.

Günter Ihlau: Türkiye kruvaziyer gemiler için ideal bir yer
10.08.2009
0
A+
A-

Nolvadex online Bodrum Yarımadasını Tanıtma Vakfı′nca (BOYTAV) düzenlenen ′′1. Uluslararası Türk Ege Turizm Zirvesi′′nde konuşan Ihlau, dünyada turizm müşterisinin farklılaştığını, ülkelerin de buna yönelik farklı çalışmalar içine girmesi gerektiğini söyledi.


  Order Retin-A


Turizmde müşterilerin giderek yaşlandığını belirten Ihlau, ′′Yaşlılara göre yeni ürünlerin ortaya çıkması gerekiyor. Fiyat, müşterilerin karar vermesi için baskın unsur oluyor. Çünkü ellerinde az para var. Tablo çok da pembe görünmüyor. Müşteri değişti. Anne, baba ve çocuk, 14 gün seyahat değişti. Genç neslin tutumu çok farklı. Gençler için seyahat etmenin çekiciliği kalktı. Gençlerin farklı ihtiyaçlarının olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekir′′ dedi.


  buy Robaxin online


Dünyada kruvaziyer turizmin de hızla geliştiğine işaret eden Ihlau, şöyle konuştu: ′′Dünyada artık muazzam dev gemiler var, 5 bin kişilik. Kruvaziyer gemiler giderek büyüyor. Bir yıllık teklifler var müşterilerden. Zengin yaşlılar mesela. Türkiye kruvaziyer gemiler için ideal bir yer. Türkiye′ye mümkün olduğu kadar kruvaziyer gemiler getirin. Bu iş giderek büyüyor. Çok özel kampanyalar yapılabilir. Güvenlik konusu üzerinde biraz daha çalışmanız gerekir. Türkiye′nin güvenli bir ülke olduğunu anlatmanız gerekiyor. Muhteşem bir Türk mutfağı ve müziği var. Farklı imkanlar var, bunları vurgulamak gerekiyor.′′ Türkiye′de otellerin yüzde 80′inin herşey dahil sistemiyle çalıştığını, bu sistemin iyi ve kötü yönlerinin olduğunu anlatan Ihlau, ′′Herşey dahilde otelin etrafındaki herşey ölüyor. Turist sadece otelde kaldığı zaman otantik Türkiye hayatını yaşayamaz. Ancak müşterinin herşey dahil sistemini istediği de bir gerçek′′ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.