Bodrum Gündem

SKAL INTERNATIONALDAN, H1N1 VİRÜSÜNE KARŞI TURİZMCİLERE UYARI

Skal International, Influenza A (H1N1- Domuz Gribi) virüsüne karşı; dünya turizmcilerini bilgilendirerek, önlem almaya çağırdı.

SKAL INTERNATIONALDAN, H1N1 VİRÜSÜNE KARŞI TURİZMCİLERE UYARI
13.08.2009
0
A+
A-

Skal International, Johnson Diversey işbirliği ile Influenza A (H1N1- Domuz Gribi) virüsü hakkında; “www.skalagainstinfluenza.com” adlı 14 dilde bir web sitesi hazırlandı. ′skalagainstinfluenza.com′ sitesinde; “H1N1 (Domuz Gribi) nedir?, İnsanlar arasında nasıl yayılır?, Dünya Sağlık Örgütü (WHO)′nun standart önerileri, ilaç tedavisi, salgın durumu, alarm aşaması, pandemik aşaması gibi çeşitli konularla ilgili detaylı bilgilerin yanı sıra, konuyla ilgili referans web siteleri de yer alıyor”


Ayrıca; http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8083179.stm linki tıklandığında ise, dünya genelinde, H1N1 gribi hakkındaki güncel verilere ulaşılıyor.
90 ülkede, 20 binin üzerinde üst düzey turizm profesyonelinin üye olduğu Skal International′ın Dünya Başkanı Hülya Aslantaş; sonbahar ile birlikte 2′nci bir dalgayla artabileceği dünya gündeminde yer alan virüse karşı, dünya turizmcilerinin dikkatini çekmek için geçtiğimiz günlerde, Skal üyelerine bir mesaj yayınladı. Hülya Aslantaş, yayınladığı mesajında; Influenza A (H1N1- Domuz Gribi) virüsünün, tüm dünyanın sorunu olmaya devam ettiğine işaret ederek, hükümetlerin önlem almaya devam ettiğini ve tam da bu noktada, dünya genelindeki turizm sektörü temsilcilerinin, daha bilinçli olarak, gereken önlemleri alması gerektiğini belirtti.


Dünya turizmine yön veren Skal üyelerine, H1N1 virüsüne karşı önlem alma çağrısı yapan Hülya Aslantaş, “Grip hakkında, çok iyi bilgi sahibi olmak ve gribe karşı gerekli önlemlerin alınması çok önemlidir. Şu anda, tek tedbir yöntemi olarak; hijyen ve temizlik ön planda gelmektedir. Bu konuda, Johnson Diversey ile yaptığımız işbirliğinin sonucunda, her türlü sorunuzun yanıtını bulabileceğiniz bir web sitesi hazırladık. 14 farklı lisanda hazırladığımız, www.skalagainstinfluenza.com sitesini ziyaret ettiğinizde; bu tehditle mücadele hakkında, her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz.

buy albuterol online
 

cheap Aciclovir Buy Orlistat
Hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmeler; çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını düşünmelidir. Etik olarak; sorumluluk almalı, hazırlıklı olmalı ve koruyucu önlemlere başvurmalıdırlar. Oteller, restoranlar, havaalanları, okullar, hastaneler, güvenli ve sağlıklı mekanlar olmalıdır” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.