Bodrum Gündem

BODTO nun Prestij Resepsiyonu

BODTO, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Otelinde çok özel konukların ağırlandığı bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyona Bodrumda yaşayan siyaset, bürokrasi, iş, basın ve sanat dünyasından ünlü ve seçkin konuklar katıldı.

BODTO nun Prestij Resepsiyonu
15.08.2009
0
A+
A-

Gecenin ev sahipliğini yapan BODTO Başkanı Mahmut S. Kocadon ve BODTO Meclis Başkanı Hüseyin N. Sağat, konuklarını tek tek karşıladılar.


 


Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz, Devlet Eski Bakanı Kaya Erdem, Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Sümer Oral, Tarım Orman ve Köyişleri ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Şinasi Altıner, İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Dışişleri eski Müsteşarı Özdem Sanberk, Emekli Orgeneral Necati İkizoğlu, Garanti Bankası eski Genel Müdürü Akın Öngör, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye Eski Güzeli Günseli Başar, Gazeteci Spiker Halit Kıvanç, Gazeteci Rahmi Turan, Karikatürist Duayen Bedri Koraman ve eşi, İşadamı Ali Şen, Gazeteci/Senarist Gani Müjde, Gazeteci Yazar Bülent Akkurt, Diplomat ve Gazeteci Can Pulak, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Ortakent Belediye Başkanı Onur Şahbaz, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Eski Genel Müdürü Axel Ludwig ile yeni Genel Müdürü William Latour ve Bodrum’un bir çok iş adamı ile Ulusal ve Yerel Basın mensupları katıldı.


 


Açılış konuşmasını BODTO Başkanı Mahmut S.Kocadon yaptı. Kocadon, “Bodrum’da yaşayan konuklarımızı çok önemsiyoruz. Onlara iyi ki varsınız demek için, keyifli zaman geçirmek ve onlara minnettarlığımızı sunmak için, her yıl bir araya geliyoruz. Daha önceki birlikteliğimizde bana sordular bizden ne istersiniz? Biz hiçbir şey istemiyoruz, onların Bodrum’da yaşaması bizlere onur ve değer veriyor” dedi. cheapest Asacol


buy levonorgestrel  


Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Eski Genel Müdürü Axel Ludwig in başka bir ülkede görevlendirilmesi nedeni ile görev değişikliği olduğunu bildiren Kocadon, Axel Ludwig in Bodrum’a yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek, BODTO adına bir plaket verdi.


Axel Ludwig, yaptığı konuşmada BODTO Başkanı Kocadon’a teşekkürlerini sundu.


 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, konuşmasında;”Dünya şehri olmaya aday bir Bodrum akşamında birlikteyiz.Bizler amataör ruhumuzla Bodrum’u bu günlere kadar getirdik.Laik Türkiye Cumhuriyetinin aydınlık yüzleri olan sizlerle, bizler Bodrum’un çözülmeyecek hiçbir sorunu olmadığına inanıyorum.Bu çalışmalarımızda sizlerin bizim yanımızda olduğunu bilmek bizleri mutlu edecektir. Dedi.


 


Muğla Vali Yardımcısı Recep Yüksel yaptığı konuşmada, “Sayın Valimiz Yabancı konuklar ile uğraştığından bu geceye gelemedi, sizlere selamlarını ve sevgilerini gönderdi.Sizler Bodrum’un değerleri ve aydınlık yüzlerisiniz, sizleri ağılamaktan onur duyuyoruz.Sizlerin varlığı bizim için yeterlidir sizlerden hiçbir talebimizde yoktur.Bodrum çok değerlidir, kaynaklarımız ölçüsünde başta su sorunu olmak üzere tüm alt yapı sorunlarına çözüm üretmek adına harekete geçtiğimizi her geldiğinizde gözlüyorsunuz.Belediye Başkanlarımızı her anlamda destekliyoruz.Belediye başkanlarımızda kentlilik anlayışı için kendilerini boy aynasında bakıp çeki düzen veriyorlar, bunu da sizlerin bilgilerinize sunmak istiyorum.”diyerek konuşmasını bitirdi.


 


Güzel bir Bodrum gecesinde Bodrum ile ilgili sohbetlerin yapıldığı gecede Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum çok özel bir menüyü konuklarına sundu.


Yeşil kuşkonmazlı ve hardal soslu füme somon


Tavada kızartılmış taraklı peynirli ravoli tereyağlı adaçayı sosu ile,


Ballı kırmızı şarap soslu ızgara dana madalyonları ızgara sebzeli patates keki üzerinde,


Vanilya dondurmalı taze kiraz tartı.


Konuklar menüyü çok beğendiklerini ifade ettiler.


 


Resepsiyon, keyifli ve nezih bir ortamda, Bodrum sohbetleri ile geç vakitlere kadar sürdü.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Valtrex buy online  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.