Bodrum Gündem

Muğla Valiliğinin Uygulamaya Koyduğu Alo 179 Başarıya Ulaştı.

HER AN YANINIZDAYIZ .
ALO179 GÜVEN HATTI..

Muğla Valiliğinin Uygulamaya Koyduğu Alo 179 Başarıya Ulaştı.
16.08.2009
0
A+
A-

Muğla topraklarında her turist bir konuktur!


 


Alo 179 Çağrı ve Danışma Merkezi, yöreyi ziyaret eden turistlere sunulan hizmet kalitesinin kusursuz bir hale getirilmesi amacıyla kurulmuş bir birimdir. Muğla Valiliği’nin bünyesinde gerçekleştirdiği bu hizmet, ‘Kalitenin artırılması, Kapasitenin artırılması ve Güven tesisi’ yani 2K&1G hedef planının önemli basamaklarından biridir. Çağrı ve Danışma Merkezi, tatil için Muğla’yı seçen her ziyaretçinin, kendini bir yabancı değil, özel bir konuk gibi hissetmesini sağlamayı amaçlamaktadır.


 


Muğla sınırları içinde örnek bir proje olması için gereken alt yapı ihtiyaçları titizlikle tespit edilen Alo179 Çağrı ve Danışma Merkezi, Valilik Binası bahçesinde yer almaktadır. 01 Haziran 2009’da hizmete giren merkezin binası, telefon çağrıları dışında, gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin de soluklanabileceği sıcak bir atmosfere sahiptir. Öncelikli olarak yabancı turistlere odaklanılsa da, Alo 179 yerli turistlere de cevap verilmektedir.


 


cheap Topamax Aynı dili konuşma ayrıcalığı


 


Dünya turizm pazarında önemli bir pay sahibi olmak için, sektörde sürekliliği sağlamak, doğal ve kültürel değerleri doğru pazarlamak kadar, kusursuz müşteri memnuniyeti de bütünün bir parçasıdır. Alo179 Çağrı ve Danışma Merkezi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi amaçlamaktadır.


 


Merkez, 01 Ekim 2009 tarihine dek 24 saat ve 7 gün kesintisiz hizmet verecektir. Üç ayrı vardiya ile görevlendirilen altı kişilik ekip ana dil düzeyinde, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Farsça bilen yüksek eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Merkeze başvuran her turist, aynı dili konuşma ve ortak kültürel bir platformda sorunlarını çözme imkânı bulmaktadır.


 


Yaz sezonu sonunda merkez ekibi görevlerine normal mesai saatlerinde devam edecektir. Fluoxetine online


 


Alo179 Buyurun!


 


            Alınacak istek veya şikâyetler operatörler tarafından hızla doğru birimlere iletilir. Telefon görüşmeleri bilgisayar ortamında anı anına kaydedilir. Ayrıca operatörler görüşmeleri yazılı kayda geçer. Bu kayıtlar merkezde görevli tüm operatörler arasında paylaşılır. Çalışma planı gereği operatörler değişse de, gelen istek ve şikâyetlerin takibi tüm ekip tarafından yapılır. Takibi yapılan istek ve şikayetlere ilgili kamu birimlerince zamanında ve uygun cevap verilip verilmediği sıralı amirlerce ve en nihayet Muğla Valisi tarafından izlenir.


 


Operatörler aldıkları her türlü çağrıya cevap verecek biçimde hazırlanmış, özellikle görüşmeleri sırasında güler yüzlü ve kontrollü olmaları konusunda eğitilmiştir. Ayrıca yazılı olmadığı sürece, sözlü şikâyet ve isteklerde bulunan kişinin kişisel bilgileri birim ve kuruluşlarla da paylaşılmaz.


 


Yaz sezonuyla yoğunlaşan çağrıların sonuca ulaşma hızı, şikâyetin türü ile ilgili olsa da 24 saat içinde bir sonuca varmak hedeflenir. Bu nedenle, ilgili birimlerin iletilen konulara zamanında cevap vermeleri hususu takip edilir. Her çağrının takibi aynı günler içinde yapılır, kısa sürede çözümlenen sorunların sonuçları çağrı sahiplerine bildirilir.


Plan B online  


Değişimleri ve beklentileri yakalamak


 


            Alo179 oluşan sorunların tespiti ve çözümlenmesinde önemli bir rol alırken, diğer yandan da sektörün sürekli değişen ihtiyaçlarının tespitine de ışık tutacak bir hizmettir. Merkeze yapılan şikâyetler veya bilgi talepleri, toplu olarak değerlendirildiğinde turizm sektörüne değer katacak ihtiyaçların gün ışığına çıkmasını sağlayacaktır. Alo179,  müşteri memnuniyetinin tespiti açısında da yarın için önemli bir yatırım anlamına gelmektedir. 


 


Alo179 Yönergesi


 


            Muğla Valiliği tarafından uygulamaya konulan Alo179 Çağrı ve Danışma Merkezi Çalışma Esas ve Usulleri Yönergesi, merkezin ilimiz için önemini vurgulamak ve verimli çalışmasını sağlamak üzere kaymakamlıklara, kamu kurum ve kuruluşlarına, merkez ve merkeze bağlı belediye başkanlıklarına, meslek odalarına, resmi ve özel bankalara gönderilmiştir.


 


           


 


Adres bilgisi


Alo 179 Turizm Çağrı ve Danışma Merkezi


Recai Güreli Caddesi


Hükümet Konağı Yanı


48000 Muğla


 


Fax: 2120141

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.