Bodrum Gündem

Demokrat Parti de Deprem: İlçe Başkanı Beyler Koca görevden alındı…

DP BODRUM İLÇE BAŞKANI BEYLER KOCA, GİK ÜYESİ LATİF SAKICI VE İL BAŞKANI EROL KAPİZİN BODRUM İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARETİNDE ORTAYA KODLUĞU TAVIRLAR VE EYLEMLER SONRASI TEDBİRLİ OLARAK SEVK EDİLDİĞİ İL DİSİPLİN KURULU TARAFINDAN GÖREVDEN ALINDI.

Demokrat Parti de Deprem: İlçe Başkanı Beyler Koca görevden alındı…
18.08.2009
0
A+
A-

Demokrat Parti (DP) Bodrum İlçe Başkanı Beyler Koca, disiplinsiz davranışları nedeniyle tedbirli olarak sevk edildiği disiplin kurulu tarafından görevden alındı.

buy brand Kamagra online
DP Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Latif Sakıcı ve İl Başkanı Erol Kapiz’in geçtiğimiz günlerde Bodrum İlçe teşkilatını ziyareti esnasında yaşanan gerginlik sonrası DP Bodrum İlçe Başkanı Beyler Koca Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Vermox online Propranolol 20mg
DP İl Başkanı Erol Kapiz, yaptığı açıklamada, “Demokrat Parti Bodrum İlçe Başkanı Beyler Koca, ilçe teşkilatında yapılan bir toplantıda, Genel İdare Kurulu üyesine ve İl Başkanına karşı yaptığı sözlü ve fiili davranışı nedeniyle İl Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edildiği, bu nedenle de görevinin düştüğü kesinleşti. Bundan böyle, kongreye kadar yönetim kurulu kendi arasından seçeceği bir başkanla göreve devam edecektir. Demokrat Parti’de disiplin ve ast-üst ilişkileri çok önemlidir. Hangi kademede olursa olsun, bu tür davranışlara müsaade etmemiz mümkün değildir. Özellikle partimizin temsile yetkili olan kişilerin topluma örnek olması ve partimizin temel kurallarına uyması kaçınılmazdır. Herkesin, bu tür olumsuz davranışlardan kurtulmasını ve parti tüzüğümüze uymasını bekleriz” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.