Bodrum Gündem

KİTAPLI GECELER: O.Gönenç kitaplarını imzaladı.

Bodrumdaki Kitapevleri KİTAPLI GECELER ile Bodrumda yaşayanları ve Bodruma tatil için gelenleri, yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor.

KİTAPLI GECELER: O.Gönenç kitaplarını imzaladı.
21.08.2009
0
A+
A-

Bu bağlamda BAB-I ALİ KİTABEVİ’ nin bu haftaki konuğu O.GÖNENÇ oldu.


 


Bodrum konulu kitapları ile tanınan yazar,20 Ağustos 2009 Perşembe gecesi “BODRUM OTOBÜSÜ KIZLARI’ nı ve diğer kitaplarını okurları için imzaladı. Kitaplı Gecelere katılım oldukça yüksekti. Okurlar O.Gönenç’e kitaplarını imzalatırken keyifli sohbetlerde yaptılar.


treatment of bipolar disorder  


“KİTAPLI GECELER”in en ilginç olayı ise Hollandalı bir çift ve üç Belçikalı genç hanımın O.Gönenç’e kitap imzalatmaları oldu. Türkiye ve Bodrum’u çok sevdiklerini söyleyen yabancı misafirler, bir Türk yazarı ile tanışmaktan çok heyecan duyduklarını ve ülkelerine döndüklerinde imzalı kitaplarını herkese göstereceklerini söylediler.


Phenergan online  


“KİTAPLI GECELER” 27 Ağustos Perşembe günü 20.00 de, Yüksel Söylemez  imza ve şiir gecesi ile devam edecek.


 


Bab-ı Ali Kitapevi’nde Kitaplı Geceler gibi Pazar sabahları, tarih, bilim, mitoloji gibi konuların konuşulduğu sohbet toplantıları da düzenleniyor.


 


get Paxil Oral Gönenç (yaygın adıyla GÖNENÇ) özgeçmişi


Girit kökenli Gönenç, 1940 İstanbul doğumlu. İlk işi olarak oyuncak, ahşap ev ve mutfak eşyaları üretti. Daha önceleri amatörce yaptığı fotoğrafçılık ve gazeteciliği 1980’de meslek olarak seçti. Çeşitli gazete ve dergilere ülkemiz kültür birikimi, insanı, olayları, folkloru, turizm sorun ve gerçekleri, fotoğraf sanatı etkinlikleri v.b. konularda fotoğraf, yazı, röportaj ve araştırmaları yayınlandı, eleştiri yazıları yer aldı.


Gönenç’in fotoğraf dalında birçok ödülü var. “İFSAK yılın fotoğrafı” bir kez Gönenç’indi. 1984’de İstanbul’da üç arkadaşıyla Diatek Diapozitif Merkezi’ni kurdu. Aynı yıl Uluslararası Sanat Fotoğrafı Federasyonu – FIAP tarafından AFIAP, “Artist of FIAP” unvanına layık görüldü. İfsak yönetim kurulunda görev yaptı.


Gönenç, Bodrum – Gümüşlük’te on altı yıl süreyle “Gönençyalı” isimli antikacı dükkânının da sahibi oldu. 2000 yılından bu yana kitap çalışmalarını sürdüren Gönenç’in değişik yayınevlerinden çıkmış yedi kitabı var. Kendisi eşiyle Bodrum’da yaşıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.