Bodrum Gündem

Türkcell den Ramazan Hediyesi…

Turkcell, müşterilerine ramazan sürprizi yaparak iki yeni kampanyayı kullanıma sundu.

Türkcell den Ramazan Hediyesi…
21.08.2009
0
A+
A-

“Ramazanda Bedava Şenliği” Turkcell Hazır Kart′lı Turkcell′lileri, “Süper Paket” ise bireysel faturalı Turkcell′lileri iftardan sonra (Ramazanda Bedava Şenliği gece 10, Süper Paket gece 9′dan sonra) ayda 5 bin dakika bedava konuşturuyor.
19 Eylül tarihine kadar kayıt olunması gereken “Ramazanda Bedava Şenliği”, kampanya kaydı onaylandıktan sonra 250 ve üstü kontör yükleyen tüm bireysel ön ödemeli Turkcell müşterilerini 30 gün boyunca gece saat 10 ile sabah 6 arasında 5 bin dakika bedava konuşturuyor.
Kampanyaya katılmak için “Gece” yazıp 6667′ye SMS göndermek yeterli oluyor. Kampanyaya kayıt olan Turkcell′liler, her 250 kontör yüklediklerinde, 30 gün daha 5 bin dakika bedava kazanıyor. Gastrointestinal order Paxil
Bireysel faturalı hat sahibi Turkcell′lilere “Süper Paket” ise bireysel faturalı hat sahibi Turkcell′lileri aylık tüm vergiler dahil 51 TL′ye, Turkcell′liler ve sabit hatlarla 480 dakika; gece 9 ile sabah 9 saatleri arasında ise Turkcell ve yurtiçi sabit hatlarla 5 bin dakika ücretsiz konuşturuyor.

lowest prices for Plavix
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.