Bodrum Gündem

V.Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları Ve Dedektörleri Yaz Okulu Bodrumda Başlıyor.

Bodrum, bilimsel toplantılara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Toplantılar, 29 Ağustos ile 03 Eylül 2009 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

V.Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları Ve Dedektörleri Yaz Okulu Bodrumda Başlıyor.
28.08.2009
0
A+
A-

BODRUM, BİLİMSEL TOPLANTILARA EVSAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDIYOR.

Buying Lithium

Türk Fizik Derneği V.Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları ve Detektörleri Yaz Okulu,   29 Ağustos – 03 Eylül 2009 tarihleri arasında Bodrum Kaymakamlığı, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Bodrum Belediyesi ve 12 Üniversitemizin destekleri ile Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. treatment with Cialis

 

İlki 2005 yılında Ankara Üniversitesinde, ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü ise 2006, 2007 ve 2008 yıllarında Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde yine Bodrum Kaymakamlığı, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Muğla Üniversitesi ve Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilmiş olan yaz okullarında olduğu gibi bu yıl da, 100 kadar yüksek lisans ve doktora öğrencisinin katılımı bekleniyor.

 

Türk Fizik Derneği V. Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları ve Detektörleri Yaz Okulu, ülkemizin bilim ve teknolojisinin gelişimine önemli katkı sağlayacak TÜRK HIZLANDIRICI MERKEZİ Projesine genç araştırıcı yetiştirmenin yanısıra, üniversitelerimizin yüksek lisans ve
doktora öğrencilerinin sürmekte olan araştırmalarına, yaz okulu süresince verilen dersler ve yaptırılacak deneylerle bilimsel destek vererek, öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası bilimsel ortak araştırma projelerine katılımlarını sağlamayı amaçlıyor.

Türk Fizik Derneği V.Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları ve Detektörleri Yaz Okulu bilimsel toplantının 29 Ağustos 2009 tarihinde saat 09:30’daki Açılış Töreni’ne Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal ÖZDEMİR, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet KOCADON, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Şener OKTİK, Türk Hızlandırıcı Merkezi Projesi Başkanı Prof.Dr.Ömer YAVAŞ ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı ve Türk Fizik Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Baki AKKUŞ katılacaklar.

 

Konu ile ilgili bilgi almak için;

Prof. Dr. Baki AKKUŞ Order Retin-A
İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı
Ve Türk Fizik Derneği Genel Başkanı
[email protected]

 

Bodrum Belediyesi
Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü
TEL: (0 252) 316 77 18 FAKS: (0 252) 313 93 56
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.