Bodrum Gündem

Muğla Valisi Dr Ahmet ALTIPARMAK 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Muğla Valisi Dr Ahmet ALTIPARMAK 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Muğla Valisi Dr Ahmet ALTIPARMAK 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
29.08.2009
0
A+
A-

Değerli Muğla’lılar,


Silahlı Kuvvetlerimizin Değerli Mensupları,

 


Yüce Türk Milleti’nin verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 87. yıldönümünü ve Yüce Türk Milleti’nin bağrından çıkardığı, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gurur günlerini, milletçe kenetlenerek kutluyoruz. Generic Viagra


 


Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 87. yıldönümünde, Büyük Önderimiz ve Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarıyla, vatanı ve bayrağı uğruna severek canlarını veren tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anarak, Allah’dan rahmet diliyorum.


 


Bu anlamlı gün nedeniyle vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için, azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizi ve şehit ailelerinin ‘’30 Ağustos Zafer Bayramını ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü”nü içtenlikle kutluyor, bugün sağ olanlara da aile fertleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.


 


Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve Ayyıldızlı şanlı bayrağımızı, onurla korumanın yolunun, milletçe kenetlenmekten, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını duyarlılıkla korumaktan geçeceğini belirtmek istiyorum.


Bu vesileyle, tüm Muğla Halkı’nın ve Silahlı Kuvvetleriniz Mensuplarıyla ilimizde tatillerini geçiren konuklarımızın “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı ve Silahlı Kuvvetler Gününü kutlayarak, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

purchase Baclofen 25 mg order Clonidine
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.