Bodrum Gündem

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUMDA COŞKU İLE KUTLANDI..

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUMDA COŞKU İLE KUTLANDI..

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BODRUMDA COŞKU İLE KUTLANDI..
30.08.2009
0
A+
A-

Tören sabah 8.30 da  Bodrum Belediyesi meydanındaki  Atatürk anıtında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Resmi kurum ve kuruluşların ile çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi parti ilçe örgütleri Atatürk anıtına çelenklerini bıraktılar. cheap Kamagra buy doxycycline



Binbaşı İzzet Adagideli ilk konuşmayı yaptı.



”Ebedi başkomutanımız büyük Atatürk’ün önderliğinde kazandığımız büyük zaferin 87 inci yıl dönümünü kutlamanın heyecanı içindeyiz. Bu büyük zafer yüce Türk ulusuna ve onun kahraman ordusuna kutlu olsun.Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olan bu zaferle Türk ulusu üzerine geçirilmek istenen esaret gömleğini parçalamış ve tarihte yeni bir sayfa açarak bağımsızlığını muharebe meydanında tescil ettirmiştir.Türk Ulusu ancak bağımsız yaşayabilir.Türkiye  Cumhuriyeti sağlıklı hedefler belirlemiş ve Avrupa Birliği’ne girebilecek düzeye gelmiştir.” Dedi.

Törende Adıyaman’lı   Dapoxetine on line piyade er tarafından okunan 30 Ağustos şiiri törene katılanlarca coşku ile dinlendi.

Kurtuluş savaşında 19 yaşındayken Yunanlılara esir düşmüş Yıldırım Kemal’in yeğeni Hanife Turan anılarını titreyen gür sesi ile törene katılanlara anlattı. Hanife Turan konuşurken katılımcıların duygulandığı gözlendi.

Hanife Turan son olarak Yıldırım Kemal’in resmini alarak kürsüye çıktı.

Tören Garnizon Komutanlığı’nda tebriklerin kabulü ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.