Bodrum Gündem

Bodrumda Toplantı Turizmi.

31.08.2009
0
A+
A-

Ulusal ve yerel gazetelerde bir haber;

 “Yolun ortasına tuvaletini yaptı. Bravo turist diye ülkemize bu çapulcuları getirenlere.” Buna benzer birçok haber sıralayabiliriz. Kaliteli ve zengin turist gelmesi için, alternatif üretebiliyor muyuz peki? Şimdilik hayır.

order Prozac buy Alesse

 


Öncelikle tanıtım için çalışmaların başlatılması ve bu işinde profesyonelce olması, sunduğumuz hizmet kalitesini yükseltilmesi vb. gibi çok madde sıralayabiliriz. Bu konularda hepimiz hem fikiriz. Ama farklı olmak ve farklı olduğumuzu anlatmak birçok şeyi kendiliğinden çözmeye başlayacaktır.


 


Aslında bu farklılığı yakaladık. Eğer önemseyip, değerlendirip, somut proje haline getirebilirsek çözüme doğru kocaman bir adım atmış olacağız.


 


Bodrum’da 28 Ağustosta bir organizasyon başladı ve 3 Eylül’e kadar da sürüyor.


Bu organizasyon daha öncede Bodrum’da yapılmış.


Türk Fizik Derneği V.Uluslararası Katılımlı Parçacık Hızlandırıcıları ve Detektörleri Yaz Okulu. Gelenlere baktığımızda, Türkiyenin çeşitli Üniversitelerinde görev yapan Profesörlerini, Doçentlerini, Araştırma Görevlilerini ve Üniversitelerin seçkin öğrencilerini görüyorsunuz. Bilim insanları ve adayları Bodrum’a güzel bir renk ve kaliteyi getirdiler. Farkında olmadan da “toplantı turizmi” nin yapılabilirliğini de gösterdiler.


  Sildenafil online


Eğer kış döneminde Üniversitelerin bilim toplantılarını Bodrum’da yapmalarına ikna edersek Bodrum’da kış sezonunu kaliteli ve canlı olarak geçirebiliriz. Biliyoruz ki Üniversitenin girdiği her şehir, ekonomik açıdan kalkınır.


 


Üniversitelerin bilim toplantılarını Bodrum’da yapmaları, aynı zamanda sinerji yaratacak, şirketlerin bayi veya şirket içi eğitim toplantıları da arkasından gelecektir. 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.