Bodrum Gündem

CHP 86.Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutladı…

CHP Bodrum İlçe Örgütü 86. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri içerisinde Azka Hotel de bir yemek düzenledi.

CHP 86.Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutladı…
12.09.2009
0
A+
A-

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı yemeğe MYK Üyesi Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Parti Meclisi Üyesi Hüsniye Kaya, Milletvekilleri Gürol Ergin, Ali Arslan, CHP Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu, İl Genel meclisi Başkanı Zeki Köylü, İl Genel Meclis Üyeleri, Çevre ilçelerden başkan ve yöneticiler, Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleriyle, Belde Başkan ve yöneticileri, CHP üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Serdar Mahmut Kocadon ve Bazı meslek odası ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle, basın mensupları da katıldılar.


CHP Bodrum İlçe Başkanı Duran Öztürk’ ün yaptığı açış konuşmasının ardından İl genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü coşkulu bir konuşma yaptı. Daha sonra Muğla Milletvekili Gürol Ergin ve ardından Parti Meclisi üyesi Hüsniye Kaya’ nın konuşmasından sonra İl başkanı Süleyman Uslu ve son olarak MYK üyesi Fevzi Topuz topluluğa hitap ettiler.


buy Kamagra

Partililerin yoğun ilgisine karşın organizasyonda yaşanan kimi küçük aksamalar, istenen birlik-dayanışma ruhunun geceye yansımasını engelledi ve gerginliğe neden oldu.





        YEMEKTEN NOTLAR:   


-Yemeğe katılım ve katılanların profili açısından bakıldığında çok başarılı bir organizasyon olarak değerlendirilebilir.


        -Bodrum merkez kadar belde örgütlerinin de yemeğe ilgi göstermeleri ve toplu katılımları gecenin en çok dikkat çeken yanıydı.


        -MYK üyesiyle İl Başkanı arasındaki sorunların böylesine önemli bir dayanışma yemeğine taşınması da gecenin en olumsuz görüntüsüydü.


        -Konuşmaların içinde en çok ilgi çeken ve beğenileni Parti Meclisi Üyesi Hüsniye Kaya’ nın ders niteliğinde açıklamalarla dolu konuşmasıydı.


        -Her zaman olduğu gibi bir CHP toplantısı daha partililerin ve özellikle de parti yöneticilerinin üyeleri ajite etme çabaları ve önümüzdeki kongrelere yönelik dar alanda kısa paslaşmalarla son buldu. how to buy Plavix


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.