Bodrum Gündem

BODRUM KİTAPLI GECELER ZEYNEP ORAL İLE COŞTU

Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi tarafından düzenlenenBODRUM KİTAPLI GECELER de Zeynep ORAL kitaplarını imzaladı.

BODRUM KİTAPLI GECELER ZEYNEP ORAL İLE COŞTU

“BODRUM KİTAPLI GECELER”e ilgi çok fazla oldu.Yaklaşık 150 kişinin katıldığı gecede Zeynep Oral’ın tüm kitapları tükendi. Kitap imzalatmak ve Zeynep Oral ile  tanışmak için kitapseverler kuyruklar oluşturdular.

Fatih Bozoğlu- Bodrum Gündem

“BODRUM KİTAPLI GECELER”e Eski Bakan Işılay Saygın, Muğla İl Genel Meclis Başkanı Zeki KÖYLÜ, Bodrum CHP İlçe Başkanı Duran ÖZTÜRK ve İlçe Yöneticileri, Gülriz SURURİ, Engin CEZZAR, Baskın ORAN,  Oktay – Ayla AKBAL, Ayla EMİROĞLU, Gülay – Cenap TEZER , Nükhet-Hamit Tatari gibi Bodrum’un ünlü simaları ile Cumhuriyet okurları ve Bodrum’da yaşayan veya tatile gelmiş kitapseverler katıldı.

“BODRUM KİTAPLI GECELER” için Bodrum Belediye Başkanı ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü destek verdi. İmza gecesi için şehir hoparlörlerinden duyuru yapılması kitapseverler tarafından övgüyle karşılandı. Kitapseverler imza gecesi için “Bodrum bir kültür şehri, buraya geldiğimizde kültürel etkinliklerden çok memnun kalıyoruz. İmza gecesi İstanbul’da bile olmuyor” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Zeynep Oral “Kitaplı Geceler çok güzel bir fikir. İki günde organize olduk. Tam bir dayanışma içinde heyecanlı bir çalışma yapıldı. Duyuru afişleri, hoparlörlerden anons, e-postalar hepsi çok güzel ve düzenli oldu. Katılım çok güzeldi, Bodrum’da yaşayanlar, tatile gelenler ve dostlarım herkes burada. Galiba bir tek sorun yaşadık; o da Bab-ı Ali Kitabevi’ndeki kitaplarımın tamamının tükenmiş olmasıdır. Bodrum’daki diğer kitapevlerindeki kitaplarımı da  getirdiler onlar da bitti. Bodrum’daki Kitapevlerine katkım olduysa ne mutlu bana…” dedi.

Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi sahibi Çiçek Bozoğlu, “Kitaplı Geceler’de Bodrum’da yaşayan veya tatile gelmiş konuklarımızı yazarlar ile buluşturmaya ve tanışmalarına vesile olmaya çalışıyoruz. Bodrum’daki İstiklal ve İmge Kitabevleri ile bu tür organizasyonlarda rekabet yerine dayanışma yaparak örnek olmaya çalışıyoruz. Zeynep hanım daha öncede Bodrum’da bir çok etkinliğe katılmış. Kitaplı Geceler için kendisinden destek istediğimizde hemen kabul etti. Cumhuriyet Gazetesi’ndeki köşe yazısında   Bab-ı ali kitapevimizden ve kendisiyle düzenleyeceğimiz imza gecesinden bahsetmesi bizi onere etmiştir. Bu sayede  Türkiye’nin bir çok yerinden gelen tebrik ve destek telefonları mutluluğumuzu ikiye katladı.  Bodrum kültürüne ve Bab-ı ali kitapevine katkılarından dolayı Zeynep Oral’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Zeynep Oral ve okurlarının sohbeti gecenin geç saatlerine kadar  devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.