Bodrum Gündem

HALİKARNAS ÜNİVERSİTESİ BODRUM a YAKIŞTI…

Bodrum Belediyesi, Türk Fizik Derneği 26. Uluslararası Fizik Kongresi katılımcılarna dün gece Halikarnasta bir hoşgeldiniz kokteyli verdi.

HALİKARNAS ÜNİVERSİTESİ BODRUM a YAKIŞTI…
23.09.2009
0
A+
A-



Halikarnas Disko onlarca bilim insanı ve öğrencileri ağırladı.Görüntü ile ilgili olarak görüştüğümüz Balkan Fizik Birliği Başkanı buy Ventolin online Prof. Dr. Metin ARIK ve Türk Fizik Derneği Genel Başkanı Prof.Dr.Baki Akkuş “HALİKARNAS ÜNİVERSİTESİ işte”. Diyerek espri yaptılar.


 


Balkan Fizik Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin ARIK Halikarnas Üniversitesi kurulması ile ilgili olarak “Geçen ay geldiğimiz toplantıda da verdiğim sözü tekrar ediyorum Halikarnas Üniversitesi ile ilgili ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.


 


Türk Fizik Derneği Genel Başkanı Prof.Dr.Baki Akkuş”   Viagra online Canada Bodrum kış turizmine bilim insanları ile kavuşabilir.Bizler elimizden gelen desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Halikarnas Üniversitesi kurulması Bodrum’un kalitesini artırdığı gibi ekonomik katkıda sağlar.Bodrum’luların bu konuda çalışması ve üniversite kurması gerekmektedir.” Dedi.


 


Geceye katılan öğrenciler, Fizik kongresini çok önemsediklerini ve Bodrumda olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Nexium online


 


Geceye yaklaşık 150 kişi katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.