Bodrum Gündem

Gardens Of Babylon-Health Center 12 Ay Turizm İçin Kaliteyi ve Sağlığı Öne Çıkardı..

Turgutreiste idialı bir şekilde hizmete giren Gardens Of Babylon Butik Otel ve Rezidans, Bodrum Ulusal ve Yerel Basın Temsilcilerine ve seçkin bir davetli grubuna tanıtım yemeği verdi.

Gardens Of Babylon-Health Center 12 Ay Turizm İçin Kaliteyi ve Sağlığı Öne Çıkardı..
27.09.2009
0
A+
A-

Bir çok ünlü sanatçı ve sosyetenin tanınmış simalarının diyetisyeni, aynı zamanda Gardens Of Babylon-Health Center’ın kurucusu Ender Saraç’ın sunum yaptı. Sağlıklı, lezzetli ve şişmanlatmayan yemeklerler katılanlar tarafından çok beğenildi.

buy diflucan


Gardens Of Babylon ve Çakırlar Şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır Bodrum’da kalite çitasını yükselttiklerini ve  amaçlarının 12 ay turizme katkıda bulunmak olduğunu belirtti.


Çakır ;”Bodrum 12 ay yaşanacak bir yer, güneşi, gece hayatı, eğlence hayatı ile. Zaten imarların iki kat olması Türkiye’nin bu konuda doğal tek bölgesi yapmıştır burayı. 2 aya sıkıştırılmış bir sezon var, bu kimsenin işine yaramıyor. Gardens Of Babylon sakinleri ile biz kış aylarında da Bodrum′da yaşayacak bir müşteri profili oluşturmak istiyoruz. 12 ay turizme katkı sağlamak amacı ile böyle bir şey yaptık.” Dedi.


order Cytotec

 


Gardens Of Babylon Sahibi Recai ÇAKIR “Buradan yer alanlar bir ay misafirimiz oluyorlar.Sonrasında onların sahip oldukları evleri biz işletiyoruz, böylece bir çok kişinin yararlanmasını sağladığımız gibi evlerinin bakımını yani yaşamasını sağlıyoruz. Ayrıca kışın Bodrum’da yaşayanların Gardens Of Babylon’a günlük, haftalık, aylık ve yıllık üye olmaları da mümkün.” Diyerek  Sistemle ilgili bilgide verdi.


Yemeğe Recai Çakır, Eski Bakanlardan İmren Aykut, Ceyda Düvenci, Akrep Nalan, Sertap Erener ve Demir Demirkan, Gerçek Sağlar ve Alp Emre Aköz ,Ender Saraç, Bodrum Ulusal ve Yerel Basın Temsilcileri ile özel sayıda davetli katıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akrep Nalan;“Yemeklerin hepsi birbirinden lezzetli ve çok sağlıklı, tıka basa doydum. Sağlıklı yemeklerle mucizeler yaratmışlar. Hepsi çok güzel insanlar, burada bu yemeklerden yiyip mutlaka kilo vereceklerdir. Kim bilir bende doksan altmış doksan olurum. Türkiye’de böyle bir yerin olması, özellikle gönül verdiğim Bodrum’da olması çok güzel. Recai Bey’i de yıllardır tanırım. Kendisi gibi Bodrum’a gönül vermiş kişilerin bu tür yatırımlar yapması çok güzel. Güzel tanıtım yapılırsa bunun ekonomiye katkısı büyük olur.” Dedi.

Ceyda Düvenci ise;“4 gündür burada kalıyorum. Rüya gibi bir yer, bir senenin tüm yorgunluğunu attım burada. Şu an dopingleniyorum, döndüğümüzde yeni projelere başlayacağız. Yemekler, dünyanın en güzel ve lezzetli kilo aldırmayan yemekleri. Formumu koruyamıyorum ama Ender Saraç benim formumu koruyor .” şeklinde sorularımızı cevapladı.


Ender Saraç’a doğum gününden dolayı süpriz bir pasta hazırlayan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, dileğini davetlilerle paylaştı. Saraç, şunları söyledi:
” Öncelikle buraya gelen dostlarımıza, Bodrum’daki dostlarımıza sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bodrum’a kaliteli turistin gelmesini, ekonominin giderek düzelmesini, basının hep güzel haberler vermesini ve dünya barışı için mumları üflüyorum, inşallah kabul olur.”


 


Gece süitlerin ve Gardens Of Babylon-Health Center’ın gezilmesi ile son buldu. Valtrex buy online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.