Bodrum Gündem

Dr Oguz Poyraz ın KENT TV nin Mühürlenmesi İle ilgili www.Kenttv.net Sitesindeki Açıklaması…

Mehmet Kocadon dan sonra Kent Tv Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Oğuz Poyrazda www.kenttv.net sitesinde açıklama yaptı.

Dr Oguz Poyraz ın KENT TV nin Mühürlenmesi İle ilgili www.Kenttv.net Sitesindeki Açıklaması…
29.09.2009
0
A+
A-

Kent Medya Grubu hizmet binasının , Bodrum Belediyesince Perşembe günü yapılan tebligatın ardından Cuma günü mesai bitimine yakın saatlerde “ işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı “ olmadığı gerekçesiyle mühürlenmesinin ardından ; yapılan işlem ile ilgili hukuksal mücadele Kent Tv Grubu Avukatları tarafından başlatıldı. 29 Eylül 2009 (bugün) sabah saatlerinde Bodrum adliyesine verilen dava dilekçesi ile Belediyenin yaptığı işlemin yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle Muğla İdare Mahkemesinde dava açıldı.


Valtrex cheap buy levonorgestrel  


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kent Medya Grubu yönetim kurulu başkanı Dr.Oğuz Poyraz ;”Televizyon yayıncılığının 3984 sayılı “Radyo ve Televizyonların Kuruluşu hakkındaki kanunla “ düzenlendiğini ve özel yasaya tabi birçok işletmede olduğu gibi Televizyon yayıncılığı yapan kuruluşların Belediyelerden “iş yeri açma çalıştırma ruhsatına “ tabi olmaması gerektiğini düşündükleri için böyle bir ruhsatlandırma girişiminde bugüne kadar bulunmadık.”dedi.


Buy Viagra  


“Benzer uygulamaların 3-4-5 yıldızlı turizm tesislerinde, Özel hastanelerde,çocuk yuvalarında , özel okullarda, Avukat, Doktor ,Mali Müşavir gibi birçok meslek dalında olduğunu” vurgulayan Dr.Poyraz Bodrum Belediyesinin keyfi bir tutum ve uygulama ile denetimi dışında bir sektörde faaliyet gösteren bir basın kuruluşunu sırf baskı altına almak gayesiyle böyle bir yola gittiğini iddia etti.


 


Yapılan işlemin açıkça Anayasa suçu olduğunu da söyleyen Poyraz; “ Anayasanın açık 30. Maddesi Kanuna uygun şekilde basın işletmesi olarak kurulan basımevi ve eklentileri ile basın araçları , suç aleti olduğu gerekçesi ile zapt ve müsadere edilemez veya işletilmekten alıkonulamaz “ hükmünü taşımaktadır, bu konu ile ilgili tüm yasal haklarımızı alıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz ayrıca yayıncılık faaliyetimizi tam anlamıyla gerçekleştirebileceğimiz koşullar oluştuktan sonra tüm Bodrum Kamuoyuna gerçekleri bir bir açıklayacağız” şeklinde ifade etti.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.