Bodrum Gündem

BOYTAV ın Polonya da Tanıtım Başarısı…

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV ) 24-26 Eylül 2009 tarihlerinde Polonyanın Varşova kentinde düzenlenen TT Varşova Turizm Fuarına katıldı.

BOYTAV ın Polonya da Tanıtım Başarısı…
30.09.2009
0
A+
A-

Bodrum Polonya’da ilk defa  Lehçe broşürleri ile kendi tanıtımını başarı ile yaptı. Fuarda Türkiye ve diğer turizm beldelerinin tanıtım broşürlerinin İngilizce olması, Bodrum tanıtım broşürlerinin ise Lehçe olması ve fuarda Lehçe bilen profesyonel hosteslerin kullanılması  Bodrum standına yoğun ilgi gösterilmesine neden oldu.
fast delivery Brand Viagra
Varşova’daki  Türkiye Kültür ve Turizm Ataşeliği yetkilileri, Bodrum’un Lehçe broşürlerle fuara katılmaları sebebiyle BOYTAV yetkililerine teşekkür etti. order Prozac

BOYTAV başkanı Mehmet KOCADON,  Polonya’nın turizm potansiyelinin son yıllarda hızlı bir  şekilde arttığını, 2006 yılında Polonya’dan Bodrum’a gelen turist sayısının 5,506 iken Ağustos 2009  itibari ile gelen turist sayısının 49,676 ‘a yükseldiğini belirtti. Başkan Kocadon yükselen turizm piyasalarından daha fazla pay almak için tanıtım faaliyetlerine yoğun olarak devam edileceğini belirtti.

BOYATV’ın Polonya turizm fuarına katılımına Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Otelciler Derneği de destek verdi.
brand Levitra online
Ayrıca Polonya’nın önde gelen turizm dergilerinden PRODZE’de Bodrum’a Türkiye başlığı altında dokuz sayfa ayrılması fuardaki Bodrum standına olan ilgiyi daha da artırdı. Dergide Bodrum, Türkiye’nin Saint Tropez’i olarak tanıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.