Bodrum Gündem

DİSK GENEL BAŞKANI SÜLEYMAN ÇELEBİ VURULDU..

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Süleyman Çelebi, İstanbul Şişlideki DİSK Genel Merkezi 7.katındaki makam odasında ayaklarından vuruldu.

DİSK GENEL BAŞKANI SÜLEYMAN ÇELEBİ VURULDU..
05.10.2009
0
A+
A-

Florance Nightingale Hastanesi′nde ilk müdahale yapılan Çelebi’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Çelebi ameliyata alındı. İki bacağında birer kurşun olduğu ve yarın taburcu edilebileceği kaydedildi.


Disk Genel Başkanı Süleyman Çelebi′yi vuran saldırganın adının Rıza Tunçbilek olduğu ve  randevu aldığını söyleyerek makam odasına kadar ulaştığı görgü tanıklarınca ifade edildi. 170 bin mark borcunu ödemesini istemiş, sonrasında da silahını ateşlediği öğrenildi. Güvenlik ve Disk Yöneticileri tarafından yakalanan Rıza Tunçbilek, Bomonti Karakolundan gelen polislere teslim edilerek Şişli polis karakoluna gönderildi.Çelebiy’i vuran saldırganın 50 yaşlarında olduğu ve bir dönem DİSK Genel Başkanı Çelebi ile 80’li yıllarda aynı mahallede oturduğu, ve Dev-Yol davasından yargılandığı bilgisi verildi.


Disk Genel Başkanı Süleyman Çelebi, 29 Mart 2009 seçimlerinden önce Bodrum’a gelerek, Diske bağlı Belediye İşçileri ile sözleşme imzalamış ve Mazlum Ağan’ı desteklediğini söylemişti. Buy Prozac no prescription Plavix buy online

order Propranolol online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.