Bodrum Gündem

EN BÜYÜK BALIĞI KİM YAKALAYACAK..

Balıkçılar oltayı Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodruma atacak.

EN BÜYÜK BALIĞI KİM YAKALAYACAK..
07.10.2009
0
A+
A-

Bodrum Turizmine ve ekonomisine kalitesi ve özel organizasyonları ile büyük katkı sağlayan ve  Ege’nin en büyüleyici özel koylarından birinde yer alan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, 8–11 Ekim tarihleri arasında, ‘Bodrum Uluslararası Balıkavı Turnuvası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bodrum’da ilk kez gerçekleştirilecek olan Bodrum Uluslararası Balıkavı Turnuvası’nın yarışmacıları, 8 Ekim 2009 Perşembe günü Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Yalıçiftlik Koyu’na özel tekneleriyle gelerek sportif duyarlılık ve çevre bilinciyle yarışacaklar.


 


8–11 Ekim tarihleri arasında, IGFA (Uluslararası Spor Balıkçılık Federasyonu) Deniz Kuralları ve Bodrum Turnuvası’na özgün kurallar çerçevesinde gerçekleşecek olan Bodrum Uluslararası Balık Turnuvası yarışmacılarını Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, ağırlayacak. 9 Ekim tarihinde start alacak Bodrum Uluslararası Balıkavı Turnuvası’ndan bir gün önce teknelerini Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un koyuna demirleyecek olan balıkçılar, sportif duyarlılık ve çevre adına yarışacak.


 


IGFA kuralları kapsamında balıkçıların yalnızca el oltası, kamış, çıkrık ve makara kullanılmasına izin verileceği Bodrum Uluslararası Balıkavı Turnuvası için son kayıt tarihi 20 Eylül. Mavi orkinos, uzun kanat orkinos, kılıç, zargana azmanı, lambuka, çıplak, akya ve diğer balık türlerinin avlanacağı yarışmada sırtı (Sıyırtı) yönteminin yanı sıra, dip ve akıntı avlanması yapılabilecek.


 


IGFA Türkiye temsilcisi Elvio  Pennetti, Bodrum Uluslar arası Balık Turnuvası komisyon üyesi Haluk Tepe ve Serdar Günser’ in hakemlik yapacak.


Propranolol best prices

 


11 Ekim 2009 akşamı, tutulan balıklardan hazırlanacak olan çok özel bir Sushi Show ile başlayacak olan Gala gecesi, Ödül Töreni ve Gala Yemeği ile devam edecek turnuva, katılımcılara Bodrum’un mavi sularında balık tutma deneyimi sunacak.


 


Ayrıca Bodrum’a özgü ahşap, kişi sınırlaması olmayan Ayna kıç ve Gulet sahipleri de yarışmaya müşterileriyle katılabileceği bildirildi.


 


*Bodrum Uluslararası Balık Turnuvası Tekne konaklama fiyatları: cheap Fluoxetine  


7.50 Mt Kadar tekneler için azami 3 kişi 300.- TL


11.00 Mt Kadar tekneler için azami 4 kişi 400.-TL order Aciclovir online


11.00 Mt Üstü tekneler için azami   5 kişi 500.- TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.