Bodrum Gündem

Su Ödemeleri Artık Çok Kolay…

Bodrum Belediyesinden Büyük Kolaylık

Su Ödemeleri Artık Çok Kolay…
09.10.2009
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi, Bodrum’luların, su paralarını rahatlıkla ödeyebilmeleri için Yapı Kredi Bankasıyla otomatik ödeme protokolü imzaladı.


Bir çok faturanın bankalardan ödenebilmesine karşın, su paraları ancak belediye veznesinden yapılabiliyordu. Yeni uygulama vatandaşlar tarafından olumlu olarak bulundu ve zaman kazanılması bakımında iyi bir uygulama olduğu ifade edildi.


Robaxin online
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “halkımıza her türlü konuda kolaylık sağlamak bizim için çok önemli; Yapı Kredi Bankasıyla böyle bir protokole imza atarken, Bodrum’da ve Bodrum dışında yaşayan vatandaşlarımızı bu uygulama sayesinde rahatlatmayı amaçlıyoruz. Bu yeni sistem sayesinde vatandaşlarımız, kendi hesaplarından otomatik ödeme yapabilecekler ve ayrıca İnternet bankacılığından da yararlanarak evlerinden de, kendi bilgisayarlarından belediyeye gelmelerine gerek kalmadan ödemelerini yapabilecekler. Bu günden itibaren vatandaşlarımız otomatik ödeme ve internet bankacılığı ile Abone numarası belirterek ödemelerini yapabileceklerini duyuruyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
buy strattera


Uygulamanın diğer bankalarla da yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu bilgisi verildi. buy Cialis

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.