Bodrum Gündem

Torba Kavşağına alt geçit projesi programa alındı

Ölüm Kavşağı olarak adlandırılan Bodrum-Torba kavşağına inşa edilecek alt geçit projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Torba kavşağına yapılacak alt geçit, Karayolları Genel Müdürlüğü İzmir 2. bölge müdürlüğünce programa alındı.

Torba Kavşağına alt geçit projesi programa alındı
12.10.2009
0
A+
A-

Alt geçit halen yapımı iki etap halinde devam eden Milas-Bodrum duble yol projesi ile birlikte yürütülerek hizmete alınacak. Bodrum-Torba kavşağına yapılacak alt geçidin hizmete alınması ile Torba ve Yalı Çiftliği istikametine gidecek olan araçlar alt geçitten, Milas-Bodrum ve Bodrum-Milas güzergahına gidecek araçlar ise inşa edilecek olan yeni üst yoldan direkt olarak geçiş yapabilecek.


cheap Colchicine

 

purchase Naltrexone

Natrexone Buy 2 geliş ve 2 gidişten olmak üzere toplam 4 şeritten oluşacak olan Torba kavşağında, sağlı- sollu yapılacak katılım yolları ile ana yola bağlanacak bazı tali güzergahları ile sinyalizasyon sistemleri de yer alacak. Karayolları Genel Müdürlüğünce yapım çalışmaları devam eden Milas-Bodrum yolu duble yol projesi kapsamında yer alan Torba kavşağının inşaatına önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü 2.bölge müdürlüğü yetkililerin verdiği bilgiye göre Torba kavşağının önümüzdeki yıl sezona yetiştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.