Bodrum Gündem

TÜROFED, JOHNSON DİVERSEY İŞBİRLİĞİ İLE OTELLERİ DOMUZ GRİBİ İÇİN BİLGİLENDİRECEK

TÜROFED, otellerde alınacak önlemler konusunda İşletmenizi, Personelinizi ve Müşterilerinizi Domuz Gribine Karşı Koruyun sloganıyla bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

TÜROFED, JOHNSON DİVERSEY İŞBİRLİĞİ İLE OTELLERİ DOMUZ GRİBİ İÇİN BİLGİLENDİRECEK
16.10.2009
0
A+
A-

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), JohnsonDiversey işbirliği ile dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan ve Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı duyurulara göre önümüzdeki günlerde ülkemizde de yayılma riski bulunan Influenza A/H1N1’a (Domuz Gribi) yönelik alınacak önlemler konusunda “İşletmenizi, Personelinizi ve Müşterilerinizi Domuz Gribi’ne Karşı Koruyun” sloganıyla bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

Oteller, farklı coğrafyalardan, yaşama kültürleri ve alışkanlıkları farklı insanların bir araya geldikleri mekanlar olmaları nedeniyle Influenza A/H1N1’ın (Domuz Gribi) yayılmasını kolaylaştıran bir atmosfer sunuyor. Bu riski değerlendiren ve sektörel sorumlulukları çerçevesinde harekete geçen TÜROFED’in, JohnsonDiversey işbirliği ile organize ettiği bu toplantılar, bu aşamada çok daha önem kazanıyor.
lowest prices for Plavix
Türkiye ölçeğinde TÜROFED’e bağlı derneklerin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantılarda üye konaklama tesislerinin yönetici ve personeline, JohnsonDiversey uzmanlarınca, Influenza A/H1N1’den (Domuz Gribi) hakkında korunmak için neler yapmalı, vakalarda nasıl bir yol izlenmeli, hangi tedbirler alınmalı konularında bilgiler verilecek ve konu ile ilgili hazırlanan dökümanlar katılımcılarla paylaşılacak. 20 Ekim tarihinde Bursa’dan başlayacak toplantılar dizisi, 12 Kasım’da Ankara’da tamamlanacak.


Domuz gribi bilgilendirme toplantılkarı takvimi
Bursa        GÜMTOB   20 Ekim 2009 order Strattera
İzmir         ETİK          22 Ekim 2009
Kuşadası   KODER     23 Ekim 2009
Antalya     AKTOB      26 Ekim 2009 (
Kemer, Antalya Merkez, Lara)
Antalya     AKTOB      26 Ekim 2009 ( Buy cheap Accutane Belek, Side-Manavgat)
Alanya      ALTİD        27 Ekim 2009
Bodrum     BODER      02 Kasım2009
Marmaris  GETOB      03 Kasım 2009
Fethiye     FETOB       04 Kasım 2009
Adana       ÇUKTOB     06 Kasım 2009
Nevşehir   KAPTİD     11 Kasım 2009
Ankara      ATİD          12 Kasım 2009

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.