Bodrum Gündem

21. Bodrum Kupası, Uluslararası Ahşap Yat Yarışı başlıyor

21. Bodrum Kupası, Bodrum Uluslararası Ahşap Yat Yarışı başlıyor. 21. Bodrum Kupası dünyanın dört bir yanından denizcileri Bodrum koylarında; Bodrum- Gündoğan- Didim- Gümüşlük- Bodrum Rotasında bir araya getirecek.

21. Bodrum Kupası, Uluslararası Ahşap Yat Yarışı başlıyor
17.10.2009
0
A+
A-

Yarışlar 20 Ekim Salı günü İskele Meydanı’ndaki Şenlikler ile başlayacak ve Milta Bodrum Marina’da verilecek Brifing, Kokteyl, Slayt Gösterisi ve Grup VIP konseri ile ilk gününü karada tamamlayacak.

Cialis online


21 Ekim Çarşamba  Neo Yapı-Engel & Völkers Bodrum- Gündoğan Etabı’nda  Akyarlar Kargı Adası  önünde verilen start ile yelkenler ilk kez rüzgarla buluşacak. İlk etap sonrası akşam kokteyl, beach party ve Sinan Erkoç konseri verilecek.


 


22 Ekim Perşembe günü Begüm Yachting- Barka Yachts Etabı Gündoğan- Didim D-Marin arasında gerçekleştirilirken akşamı kıyafet Yarışması ve Dolapdere Big Gang konseri yapılacak.


 


23 Ekim Cuma günü Arkın Pruva Yachts Etabı Didim- Gümüşlük arası yarışılacak. Yarışçıları akşam kokteylde Gusta Restaurant ağırlayacak, sonrasında Grup VIP sahneye çıkacak.


  Clonidine Online order naltrexone


Bodrum’a dönüş 24 Ekim Cumartesi günü. 21. Bodrum Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışı, TÜRSAB Etabı ile Gümüşlük-Bodrum arasında yapılarak sonlanacak. Aynı günün akşamı ise Halikarnas The Club kokteyl ve ödül töreni yapılacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.