Bodrum Gündem

THYde Kış Tarifesi başlıyor

Türk Hava Yolları 25 Ekim Pazar gününden itibaren kış tarifesine geçiyor. Pazar günü başlayacak olan kış tarifesinde yeni uçuş noktalarına seferler başlarken, bazı uçuş noktalarında sefer sayıları artıyor.

THYde Kış Tarifesi başlıyor
19.10.2009
0
A+
A-

2009 – 2010 Kış tarifesinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı dış hat seferler de yer alıyor. Londra, Moskova, Amsterdam, Köln, Berlin, Stuttgart ve Hannover şehirlerine tarifeli seferler düzenleyecek olan Türk Hava Yolları,  ayrıca iç hatlarda bu kış Ankara, İzmir ve Antalya seferlerine ek olarak günde 2 sefer olmak üzere Sabiha Gökçen – Adana seferleri gerçekleştirecek.


  Buy Natrexone


Antalya’dan yapılan Moskova seferlerine ilave olarak 2009 kış tarife döneminde, Paris, Dusseldorf ve Stokholm noktalarına da tarifeli seferler düzenlenecek. Antalya’dan Moskova’ya haftada 3, Paris ve Dusseldorf’a haftada 2, Stokholm’e ise haftada 1 sefer olarak tarifeli seferler icra edilecek.


Retin-A to sale  


2009 Yaz dönemi içerisinde haftada 3 gün olarak icra edilen İstanbul-Göteborg seferleri  2009 kış döneminde haftada 4 sefer olarak icra edilecek.


 


Türk Hava Yolları, 2009 yılında uzun menzil filosundaki büyümeye paralel olarak Şikago, Seul, Singapur, Cakarta,  Johannesburg, Cape Town ve Lagos seferlerinde 2009 yaz tarife dönemi için yapılan sefer sayısındaki artışların, 2009 kış tarife döneminde de devam etmesi planlanıyor. buy Propranolol online


 


Türk Hava Yolları, filosundaki 3 adet  Boeing-777 uçağına ilave olarak Ekim ayında gelen 1 adet uçak ile toplam 4 adete ulaşan Boeing-777 uçaklarının, kış tarifesi boyunca düzenli olarak İstanbul’dan yapılan New York, Tokyo ve Hong Kong  seferlerinde de kullanılacak.


 


AnadoluJet tarafından icra edilen seferlere ilave olarak Türk Hava Yolları ana markası ile de Ankara – İzmir seferleri icra edilecek.


 


Yine, 2009 yaz tarife döneminde başlanan Eskişehir-Brüksel seferlerinin de kış tarife döneminde haftada 2 gün olarak devam etmesi planlanıyor.


 


2009 – 2010 Kış tarifesinde iç hatlarda, 28 Ekim itibariyle İstanbul – Isparta seferleri başlayacak. İstanbul – Isparta karşılıklı seferleri haftada 3 gün olarak icra edilecek.


Türk Hava Yolları 2009 – 2010 kış tarifesinde yolcularını yeniliklerle buluşturmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.