Bodrum Gündem

TÜRSABın seçimi 6 Aralıkta yapılacak

(TÜRSAB) 19. Olağan Genel Kurulunu 30 Kasım 2009 tarihinde yapılacağını duyurdu. Çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 5 Aralık 2009 Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonunda yapılacak.

TÜRSABın seçimi 6 Aralıkta yapılacak
20.10.2009
0
A+
A-

Açıklamada şöyle denildi:
“19.08.2009 tarih ( 53 ) No’lu Olağan Yönetim Kurulu Kararı ile; TÜRSAB 19.Olağan Genel Kurulu ilk toplantısının, 30 Kasım 2009 tarih Pazar günü Saat: 10.30’da “İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi sarayı Anadolu Auditorium’u  Harbiye/İSTANBUL” adresinde temsilcilerin çoğunluğunun katılımı ile yapılacağı, çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 5 Aralık 2009 tarih Cumartesi günü aynı yer, aynı saat ve aynı gündem ile yapılacağı, seçimlerin ise 6.12.2009 tarih Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğine ilişkin karar alınmıştır.
Birlik Yönetim Kurulu tarafından seçim yapılacak Genel Kurul toplantısından en az yirmi gün önce, genel kurul üyelerini gösteren Bakanlık seyahat acentaları e-veri tabanında hazırlanmış genel kurul toplantısına katılacaklar listesi, toplantının gündemi, yeri, günü, saati ile çoğunluk sağlanamadığı takdirde yapılacak ikinci toplantıya ilişkin hususlar ilgili yasa doğrultusunda 20 gün önce Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na teslim zorunluluğu bulunmaktadır.
19. Olağan Genel Kurula ilişkin davet yazısı ve eki katılım formları 14.10.2009 tarihinde üyelerimize iadeli taahhütlü olarak gönderilmiştir. Erectile Dysfunction buy Fluconazole
Söz konusu sınırlı süre nedeniyle, Birlik tarafından acentanıza gönderilen  genel kurul katılım formu aslı ile birlikte ekinde gönderilmesi gereken; şahıs şirketler için şirket sahibi olduğunu, tüzel kişiler için ise, şirketi temsil ve ilzama yetkili yönetim kurulu üyesi veya ortağı, genel müdür veya şirket müdürü olduğunu kanıtlar belgelerin en geç 05.11.2009 tarihine kadar Başkanlığımıza ulaştırılması gerektiği hususunu bilgilerinize rica ederiz. order Professional Viagra
Aksi takdirde seyahat acentasının Genel Kurulda oy kullanması mümkün olamayacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.