Bodrum Gündem

Stratejik Büyüme İçin Yeniden Yapılanma Semineri BODTOda yapıldı

Bodrum Ticaret Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk-Amerikan İş Adamları Derneğinin ortaklaşa düzenlediği Stratejik Büyüme İçin Yeniden Yapılanma semineri 17.10.2009 Cumartesi günü BODTO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Stratejik Büyüme İçin Yeniden Yapılanma Semineri BODTOda yapıldı
22.10.2009
0
A+
A-

Toplantı BODTO Başkanı Mahmut S. Kocadon′un açılış konuşmasıyla başladı. Kocadon konuşmasında “Geçtiğimiz aylarda piyasa koşulları önemli ölçüde değişti. Tüm dünyada derin yaralar açan küresel krizden tüm sektörler etkilendi. Bazı firmalar kapılarına kilit vururken, bazı firmalar da hala içinde bulundukları darboğazdan nasıl çıkabileceklerinin düşüncesi ve telaşı içinde. Şu an içinde bulunduğumuz süreç değişimlerin süreci olup, bu süreçte değişimleri fırsata çevirebilmek ve kalıcı olmak için yapmamız gereken pek çok şey var” diyen Mahmut S. KOCADON, konuşmasının devamında üyelerinin vizyonlarını genişletmek ve değişen ekonomik koşullara hazırlamak için eğitimler, paneller düzenlediklerini “Stratejik Büyüme İçin Yeniden Yapılanma” seminerini de aynı amaçla düzenlendiğini söyledi.

Uluslar arası danışmanlık firması sahibi Dr. Joachim Behrendt′in konuşmacı olarak katıldığı ve simültane çeviri yapılan Seminerde ana başlıkları şunlar oluşturdu; “Finansal Kriz ve dünyadaki Ekonomik Durgunluk-krizin Dibi Göründü mü?, Uzun Süreli Bakış Açısı: Yeni Bir Ekonomik ortam, Sıfırdan Strateji Geliştirme Yaklaşımı, Fırsatları Nasıl Değerlendirelim? – Stratejik analiz ve Stratejik Seçenekler, Uygunluk, Kabul Edilebilirlik ve Fizibilite – Stratejik Seçeneklerin Değerlendirilmesi, Yeniden Yapılanma-Şirketlerinizde Sağlıklı bir Büyüme Stratejisini hayata Geçirme, stratejinin Uygulanması ve Kontrol Edilmesi – İş Akışlarını Yönetmek, Anahtar başarı Unsurları – Yeniden Yapılanma Ekibinin Rolü”

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen seminer BODTO üyelerinin sorularına Dr. Joachim Behrendt′in verdiği cevaplarla son buldu.


order Albendazole
purchase Indocin
Sunumun tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.