Bodrum Gündem

Bodrum Şoförler Odası ve Halk Bankasından 6 Ay ödemesiz Kredi..

Bodrum Şoförler Odası ve Halk Bankası arasında kredi anlaşması imzalandı.

Bodrum Şoförler Odası ve Halk Bankasından 6 Ay ödemesiz Kredi..
23.10.2009
0
A+
A-


generic Colchicine

 

 

 

Bodrum Şoförler Odası üyelerine verilecek olan kredi; üyeler bankanın standart şartlarını yerine getirmek koşulu ile, altı ayı ödemesiz 20 bin TL üst limitli 1 yıldan 3 yıla kadar vadeli ve düşük faizli kredi kullanabilecekler. Ayrıca her üye için üzerinde Bodrum Şoförler Odası logosunun bulunduğu kredi kartı da verileceği kaydedildi.

 


Bodrum Şoförler Odası Başkanı Mehmet Güner ; “Odamıza  kayıtlı 1 600 üyemiz var. Üyelerimiz kazandıklarını yine Bodrum’da harcamaları   buy Kamagra yöremiz ekonomisinde önemli bir yer tutmaktadır. Bodrum Şoförler Odasına kayıtlı üyelerimiz adına Odamızın  Halk Bankası ile kredi görüşmeleri olumlu sonuç verdi. Bu gün yaptığımız bu anlaşma ile üyelerimizin  kış dönemini ekonomik açıdan daha rahat geçirmelerine katkı sağlamış olacağız.” Dedi.


 


Halk Bankası  Müdürü Ali Filiz; bu anlaşma ile Bodrum Şoförler Odası üyelerinin bütçesine hem de Bodrum ekonomisine  katkı sağlayacağız. Bundan mutluluk duyuyoruz. 6 ay ödemesiz ve düşük faiz oranlı bu kredi oda üyelerine hayırlı olsun” dedi.


 


buy methotrexate

Kredi ile olarak üyelerin Halk Bankası ve Bodrum şoförler Odasından bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.